Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 23/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Οι εκλογές παιδιά ζυγώσανε, εμπρός βήμα ταχύ στις κάλπες για να φτάσουμε, παιδιά με Ι.Χ! Συγκεντρώσεις των απανταχού «σωτήρων» που θυμίζουν το σύνθημα που λέγαμε μικρά παιδιά: «Δεν γεμίζετε ταξί, ούτε με τον ταξιτζή».

Η εξίσωση της ημέρας

Ποσειδώνας = Πλούτωνας/Vulcanus = Ήλιος/Δίας= Ερμής/Αφροδίτη:

Για να μην δει έξοδο από μια κρίση. Για να εξαπατηθούν για τις δυνατότητες των αλλαγών και των μετασχηματισμών. Δυσάρεστες αλλαγές. Ένας επιτυχής απατεώνας. Απώλεια χρημάτων. Γίνομαι φτωχός. Ασαφείς όροι. Αοριστολογίες. Δίνοντας ψεύτικες εντυπώσεις πως εργάζεται για την επιτυχία. Φίλοι ή γνωστοί επιφανειακοί που στην «δύσκολη» δεν θα παρέχουν ούτε στήριξη ούτε βοήθεια. Απρόσεκτος στη συμπεριφορά . Απιστία. Ποιητικός, αφηγητής ιστορίας, φανταστικό πρόσωπο.

Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες και μην περιμένετε πολλά από πρόθυμους κατά τα ...άλλα συμπαραστάτες.

Αποικία news

-Οι δημοσκοπήσεις δίνουν από 8 έως 10 κόμματα στην Βουλή. Μια πολιτική Βαβέλ με τα 2 κόμματα να πιάνουν από 150 έως 154 έδρες. Πώς να κυβερνήσεις έτσι...... Το Economist πάντως (ξανά) έβαλε Πρωθυπουργό τον Papademous.

-Οι Τράπεζες δηλώνουν ζημίες αλλά η ανακεφαλαιοποίηση θα πάει στην τσέπη τους γιατί δάνεια πλέον δεν δίνονται. Από την άλλη, ο Vangel λέει πως ήταν λάθος η δήλωση λεφτά υπάρχουν και σε πολλά διαφωνούσε. Σοόρυ αλλά αυτό λέγεται συνενοχή!

-Να 'τα τα μαντάτα! Ο Μισέλ της Κατεχάκη έφαγε μεγάλη φρίκη, όταν πήγε με τον Σροΐτερ στο Κέντρο στην Πλατεία Αττικής και ένας σεκιούριτι είπε: «Το κέντρο το καθάρισε η Χρυσή Αυγή». Τώρα, ο τρόπος «καθαρισμού» ίσως θύμισε άλλες εποχές...

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο χρυσός κανόνας της διοίκησης είναι: να διοικείς τους άλλους όπως θέλεις εσύ να διοικείσαι» Bryan Tracy, 1944-, Καναδός συγγραφέας Αυτοβοήθειας

Το τραγούδι της ημέρας: Δεν Υπάρχω - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved