Stylist 22 Απριλίου - Οι πλεξούδες είναι η καλύτερη επιλογή

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Stylist 22 Απριλίου - Οι πλεξούδες είναι η καλύτερη επιλογή

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Υπέροχη ημέρα! Τόσο καλή που επιβάλλεται να βγείτε έξω για φαγητό!

Τα μαλλιά σας δεν θα χρειάζονται πολλά πράγματα, ιδιαίτερα εάν είναι χτενισμένα από χθες. Βέβαια σε περίπτωση που το αμελήσατε ή δεν προλάβατε έχουμε την πρόταση της ημέρας! Είναι μια καλή ημέρα σήμερα για να τα βάψετε (όπως και χθες) αλλά επειδή, όταν βγείτε θα πρέπει να είναι περιποιημένα, η καλύτερη επιλογή είναι να κάνετε δύο πλεξούδες (η μία στην χωρίστρα και η άλλη από την άλλη πλευρά) και να δημιουργήσετε το στυλ της κορδέλας. Είναι εύκολο και γρήγορο!

Τα νύχια σας καλό θα ήταν να τα ξεβάψετε και να τα αφήσετε να αναπνεύσουν. Θα τα βοηθούσατε πολύ, εάν τους βάζατε απλά μια κρέμα ή κάτι που θα μπορούσε να τους προσφέρει τροφή. Αποφύγετε να τα βάψετε.

Το μακιγιάζ σας σήμερα όσο πιο φυσικό είναι τόσο το καλύτερο. Φυσικά και θα βαφτείτε, απλά αποφύγετε να κάνετε υπερβολές. Παίξτε με γήινα χρώματα χωρίς έντονες αντιθέσεις. Ακόμα και το μολύβι ή το eyeliner φροντίστε να είναι στη γλυκιά απόχρωση του καφέ.

Η συμβουλή της ημέρας: Πολλές φορές παρασυρόμαστε και κάνουμε υπερβολές στο μακιγιάζ ή στην εμφάνισή μας γενικότερα που τις περισσότερες φορές γίνεται αντιαισθητικό. Καλό είναι να υπάρχει μέτρο και μην ξεχνάτε όσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα τόσο πιο όμορφο είναι.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες που ξεκίνησαν τις υπερβολές (μην τρώτε άλλο φτάνει), οι Αιγοκερίνες που έχουν αρχίσει και το ξανασκέφτονται και οι Παρθένες που ξανάρχισαν την ίδια πορεία με την ίδια απορία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved