21 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

21 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



1 έως 2 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας άνθρωπος πεσμένος στη γη. Σύννεφα κρύβουν τον Ήλιο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ καλείται να επιλέξει στόχους και δραστηριότητες γύρω από την έρευνα της φύσης η τις ιστορικές μελέτες, διαφορετικά κινδυνεύει να παραμείνει ανικανοποίητος και αδιάφορος για οτιδήποτε εποικοδομητικό και θετικό.

Η συγκεκριμένη μοίρα θεωρείται μια από τις «αδύνατες» του Ζωδιακού και λέγεται πως φανερώνει βαρύ κάρμα. Γι' αυτό, κατά την Ινδική εκδοχή, στην τωρινή του ζωή, ο άνθρωπος αυτός μπορεί να είναι ψυχικά απομονωμένος και πρέπει να δεχτεί σαν μάθημα τις απογοητεύσεις της ζωής, προχωρώντας παράλληλα σε πρακτικές εφαρμογές, που θα του δώσουν την αίσθηση της αποτελεσματικότητας και θα συμβάλλουν στην ομαλή ένταξη του στο κοινωνικό σύνολο.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αυτός που βάζει τα προνόμια του πάνω από τις αρχές του, σύντομα χάνει και τα δύο» Ντουάιτ Αϊζενχάουερ

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας διαφεντεύουν την αισθηματική σας ζωή, με αποτέλεσμα ύστερα από ένα χρόνο πολύ λίγα πράγματα να σας θυμίζουν το σήμερα. Αλλαγές, ανατροπές και πάνω απ' όλα ένας μεγάλος και δυνατός έρωτας θα φέρουν τα πάνω κάτω, οπότε ...εστέ έτοιμοι!

Οικονομικά

Δύσκολοι καιροί για Ταύρους υπό την έννοια του ότι η συνήθης τάση σας να επιμένετε σε σταθερές αξίες είναι δύσκολο να ευοδωθεί. Είναι βέβαιο πως ακολουθώντας την «πεπατημένη» θα βρεθείτε προ (δυσάρεστων) εκπλήξεων, οπότε είναι σκόπιμο να συντονιστείτε έγκαιρα με τους κοσμικούς ρυθμούς, που απαιτούν αλλαγή πορείας και -γιατί όχι- πειράματα ή «εξεζητημένες» πρωτοβουλίες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε ποιοί τελικά στέκουν δίπλα σας χωρίς υστεροβουλία και ποιοί όχι. Από αποκαλύψεις άλλο τίποτα!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved