Star Stylist 21 Απριλίου - Παίξτε με το χρυσό και το bronze

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 21 Απριλίου - Παίξτε με το χρυσό και το bronze

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Καλημέρα! Με την ενέργεια της Νέας Σελήνης θα προχωρήσουμε σήμερα και τα αποτελέσματα θα είναι σταθερά και φυσικά, με αρκετή ομορφιά! Βέβαια εάν δεν έχετε εισβάλει ακόμα σε ένα spa ή δεν έχετε πάει σε ιαματικά λουτρά, τολμήστε το και βρείτε τρόπους που θα σας κάνουν να απολαύσετε την ομορφιά σας και την χαλάρωση!

Για τα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για βαφή. Θα υπάρχει κάλυψη και πολύ σταθερά αποτελέσματα. Μπορεί οι καφέ αποχρώσεις να είναι πιο πολύ στο κλίμα της ημέρας αλλά μετά από μια τελευταία διαπίστωση μου θα σας πω ότι η ημέρα είναι ιδανική για πολλά χρώματα και το ξανθό που έχει μια ελαφριά απόχρωση της μόκας είναι ένα από αυτά! Το κούρεμα, μετά από την τεχνική της βαφής στα μαλλιά, επιβάλλεται! Δεν το συζητάω... Αμέσως στο κομμωτήριο για βαφή και την κατάλληλη κουπ!

Για τα νύχια σας δεν είναι ανάγκη σήμερα να κάνετε μανικιούρ αλλά καλλιτεχνίες. Δρομολογήστε όλα τα σχέδια που έχετε για τα νύχια σας ή βάλτε μπρός όλα τα βερνίκια με το λεπτό πινελάκι. Σήμερα ακόμα και ο Picasso θα άλλαζε γνώμη σχετικά με την τέχνη!

Για το μακιγιάζ σας ήρθε η ώρα να προμηθευτείτε τις καλοκαιρινές αποχρώσεις. Αυτό το οποίο θα πρέπει όλες να έχετε είναι μια bronze σκιά και ένα ρουζ. Μπορείτε να παίξτε στα μάτια σας με το χρυσό και το bronze. Συνεχίστε, τονίζοντας το μάτι με καφέ μολύβι και βάλτε στις βλεφαρίδες σας μαύρη μάσκαρα. Για την τελευταία πινελιά, προτιμήστε ένα lop-gloss σε ανοιχτόχρωμους και κοραλλί τόνους.

Η συμβουλή της ημέρας: Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε την αντηλιακή σας κρέμα. Ακόμα κι αν έχετε την περσινή, προτιμήστε να αγοράσετε καινούρια και να πετάξετε την παλιά.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ταυρίνες με πολύ ομορφιά και καμαρώνοντας σαν γύφτικο σκερπάνι, οι Παρθένες που ομορφαίνουν απίστευτα, οι Ιχθύες που όλα του γάμου δύσκολα... κτλ...κτλ...και οι Κριαρίνες που ετοιμάζονται για τα ξαφνικά μαντάτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved