Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 21 έως 27 Απριλίου

Της ...ανατροπής το ανάγνωσμα! Τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, αυτό θα είναι το «τροπάριο» των ουρανών, οπότε ας μην θεωρούμε τίποτε σίγουρο ή δεδομένο. Ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και ο Άρης έχουν αναλάβει την «κηδεμονία» μας, έχοντας συχνά την πρόθεση να σπρώξουν τα πράγματα στα άκρα.

Επιπλέον, με τις «καυτές» προτροπές των εν λόγω κυρίων, να επικρατούν και στον χάρτη της Νέας Σελήνης του Απριλίου (γίνεται το Σάββατο στις 10:18), η «βαλίτσα» της επιρροής τους αναμένεται να φτάσει μέχρι τις 20 Μαΐου και ας ελπίσουμε ότι οι αναταράξεις και τα «τελειώματα» θα αφορούν στην πλειοψηφία τους τα κακώς κείμενα, τόσο στην προσωπική μας ζωή, όσο και στις κοινωνικές εξελίξεις.

Την Κυριακή ο Ουρανός κάνει μια σύνοδο με τον Ερμή, δημιουργώντας ένα πλήθος εκπλήξεων και απρόβλεπτων καταστάσεων. Ποντάρετε λοιπόν στην έκπληξη!

Main stream: Πρωτοτυπία, έρευνα, εφευρετικότητα. Απρόσμενες συναντήσεις, εκπλήξεις. Ενδιαφέρον για τις επιστήμες στην «αιρετική» τους διάσταση. Αστρολογία, Ψυχολογία, εξωγήινη ζωή. Εξεζητημένες αγορές.

SOS: Αναίτιο ξέσπασμα, αλλόκοτη συμπεριφορά, κρίσεις πανικού. Ηλεκτρονικές-ηλεκτρικές ανωμαλίες ή παραδοξότητες, βραχυκύκλωμα.

__________

Παράλληλα, ο αστρικός Πλούτωνας σχηματίζει μια αντίθεση με την τροπική Αφροδίτη στους Διδύμους, συμβάλλοντας σε «απόλυτες» εμπειρίες και ακραία συναισθηματικά-ερωτικά βιώματα.

Main stream: Ερωτική έξαψη, ακατανίκητη έλξη, πάθος. Κληρονομιά, αποζημίωση. Sex toys, εσώρουχα. Καθαριότητα, ξεκαθάρισμα. Νυκτερινή ζωή.

SOS: Ζήλεια, «πνίξιμο», μοιραία σχέση. Επώδυνο τέλος, αίσθηση απώλειας, πένθος. Δυσάρεστες εμπειρίες σε ταξίδι.

__________

Την Δευτέρα ο Πλούτωνας συνεχίζει το έργο του, σχηματίζοντας αυτήν την φορά ένα «κρυφό» τετράγωνο με τον αστρικό Ήλιο.

Main stream: Το τέλος ενός κύκλου, αναγέννηση. Ξεσκέπασμα «σκοτεινών» διαδρομών ή κυκλωμάτων. Έρευνα σε βάθος. Υποστήριξη από αφανή κέντρα εξουσίας. Πωλήσεις.

SOS: Δυσάρεστο τέλος, καταστροφή. Υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις, χρεωκοπία. Επαφές με σκοτεινούς κύκλους, εκβιασμοί, τετελεσμένα.

_________

Κάτω από αυτές τις συνθήκες το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη, που σχηματίζεται με ακρίβεια την Τρίτη, ενδέχεται να «δώσει» και βίαιες καταστάσεις με «άρωμα» υπονόμευσης.

Main stream: Δυναμικές πρωτοβουλίες, νικηφόρα εγχειρήματα. Κατασκευαστικές εργασίες, οικοδόμηση. Επικράτηση εξ αιτίας απωλειών των ανταγωνιστών. Γρήγορες εξελίξεις, αμεσότητα. Αθλητισμός, γυμναστική, σεξ, αγορές σχετικών ειδών. Εξάρθρωση σπείρας.

SOS: Μεγάλο ρίσκο με καταστροφικές συνέπειες. Βίαιες εκδηλώσεις (και των στοιχείων της Φύσης). Εκδικητική μανία, αγριότητα, πόλεμος, αντάρα, βόμβες και «βόμβες». Σπασίματα, καψίματα, ατυχήματα, ρήξεις. Εγκλήματα «τιμής» ή πάθους.

__________

Την Τετάρτη έχουμε μια ακόμη ρελάνς του Πλούτωνα, που σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ερμή. Αποφύγετε τις αγορές συσκευών και δραστηριότητες σχετικές με την επικοινωνία, ενώ καλό θα ήταν να έχετε μάτια και στην ...πλάτη!

Main stream: Διερευνήσεις, αποκαλύψεις. Απαλλαγή από εξαρτήσεις, ξεκαθάρισμα με το παρελθόν. Θρίλερ, ταινίες ή βιβλία μυστηρίου.

SOS: Εμμονές, μηδενιστικές σκέψεις. Αρνητικά σενάρια, καταστροφολογία. Κατασκοπεία, υποκλοπές, παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Κακολογίες, χαιρεκακία, το «κακό μάτι». Επικοινωνιακή δυστοκία, βλάβες. «Αμαρτωλά» ή κακόβουλα downloads.

__________

Την Πέμπτη και την Παρασκευή είναι η σειρά της Δήμητρας να δώσει τον ρυθμό, με αποτέλεσμα την σταδιακή αποκατάσταση των σχέσεων, μέσα από διαβουλεύσεις και συζητήσεις. Ωστόσο όλα εξακολουθούν να εξελίσσονται κάτω από το «διακριτικό» βλέμμα του Πλούτωνα.

Main stream: Δημόσιες σχέσεις, υψηλές επαφές, συνέδρια, μυστικές συμμαχίες. Διαφήμιση, γνωστοποίηση. Πολιτικές διεργασίες. Οικονομικές εξελίξεις «πρώτης γραμμής». Τα «άπλυτα» στη φόρα.

SOS: Ανεπιθύμητες αποκαλύψεις. Ρεζίλεμα, διαπόμπευση. Κακόβουλη παρέμβαση, χειραγώγηση. Μια διακεκριμένη καταστροφή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved