Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/4

Σελήνη στον Ταύρο

Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 21 έως 23/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Η μυστηριώδης γυναίκα με την καλύτερη των διαθέσεων και με ανανεωτική τάση, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Ταύρου, σήμερα 21/4 στις 7:06 το πρωί.

Η σύνοδος με τον Ήλιο στις 10.18 το πρωί, σηματοδοτεί μια Νέα Σελήνη στην οποία τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, φέρνοντας χαρά και ικανοποίηση σε πολλά σκυθρωπά ως τώρα πρόσωπα.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή αυτή η Νέα Σελήνη για τους γεννημένους στις πέντε πρώτες ημέρες των ζωδίων του Ταύρου, Αιγόκερω, Παρθένου, Καρκίνου και Ιχθύων.

Η έμπνευση που εκλύεται από την παράλληλη επιρροή του εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 12.24 το μεσημέρι, θα μας οδηγήσει σε δραστηριότητα οποιασδήποτε μορφής, παίρνοντας την απόφαση να πράξουμε κάτι, ακόμα και αν αυτό είναι η αντικατάσταση της οδοντόβουρτσάς μας.

Η μέρα είναι ιδανική για να βάλουμε στόχους, να πράξουμε όσα ως τώρα έμεναν απλές σκέψεις, να εμπνευστούμε δημιουργώντας ένα καλλιτέχνημα ή διακοσμώντας τους χώρους μας, επίσης είναι ιδανική για να δοκιμάσουμε μια νέα συνταγή που θα καταπλήξει.

Στις 15.13 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Άρη, συνεχίζει να πριμοδοτεί τις ευκαιρίες και την ενεργητικότητά μας, ωθώντας μας να δραστηριοποιηθούμε, σαν τις σπρωξιές της παρέας δίπλα σε μια πισίνα.

Τα βράδυ θα κλείσει με πολύ καλή διάθεση και με την αίσθηση πως κάτι διαφορετικό προστέθηκε στην καθημερινότητά μας.

Στις 22/4 στις 2.24 το πρωί, το τρίγωνο με τον Πλούτωνα βάζει και αυτό την ευνοϊκή του πινελιά στην ημέρα, τονώνοντας τα συναισθήματα και κάνοντάς μας πριν πάμε για ύπνο, να συνειδητοποιήσουμε πως η δράση είναι πάντα προτιμότερη από την αδράνεια και τα οφέλη της ακόμα και αν σκοντάψουμε, είναι πολύ μεγαλύτερα από τα αδρανή της επιφύλαξης.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει με ζωντάνια και υπεροχή, ενώ από το απόγευμα η επιρροή της συνόδου με τον Δία που κορυφώνεται στις 20.10 το βράδυ, μας απογειώνει.

Η υπερβολή σε ότι κάνουμε θα είναι πρωταγωνίστρια και μάλιστα Οσκαρικών προδιαγραφών, έχουμε την τάση να φάμε πολύ, να ερωτοτροπήσουμε πολύ, να ξοδέψουμε πολύ και να απολαύσουμε το βράδυ μας με μια ξεχωριστή έξοδο.

Στις 23/4 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη έως τις 20.07 το βράδυ που θα περάσει στους Διδύμους, συνεχίζοντας με άλλο ένα απολαυστικό διήμερο, αν και όχι με την ίδια αίγλη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved