20 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

20 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

0 έως 1 Ταύρου

Σύμβολο: «Ένας ταύρος μπροστά στον ταυρομάχο»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι «ταγμένος» στον αγώνα και πρέπει να είναι πάντα έτοιμος, ώστε να αντικρούσει απρόβλεπτες επιθέσεις. Σαν χαρακτήρας είναι δυνατός, εύστροφος, πονηρός κι επιφυλακτικός συγχρόνως, επίμονος και συχνά νικά γιατί μάχεται μέχρι την τελευταία του στιγμή. Μπορεί να έχει ακόμη μια παράξενη γοητεία ή ασυνήθιστη ψυχική δύναμη.

Το βασικό του ελάττωμα είναι η απουσία κάθε μεγαλοψυχίας και η συνεπακόλουθη σκληρότητα ή βαρβαρότητα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν είχα αρκετές δυνάμεις για ν' αμυνθώ και γι' αυτό επιτέθηκα» G W Lee

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Όσο κι αν δεν σας αρέσουν οι απότομες αλλαγές, είναι μάλλον αναπόφευκτο να τις βιώσετε. Από αυτήν την άποψη η χρονιά σας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή, αφού θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλές από τις σταθερές σας, είτε από μόνοι σας είτε εξαιτίας των επιλογών του συντρόφου σας. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες ακόμη και μια πολλά υποσχόμενα γνωριμία, μάλλον θα λειτουργήσει καταλυτικά προς αυτήν την κατεύθυνση, αφήνοντας σας τελικά ...σύξυλους!

Οικονομικά

Και σε αυτόν τον τομέα η «κεντρική ιδέα» είναι η αλλαγή και όσον αφορά την ασφάλεια σας, μάλλον πρέπει να ξεχάσετε ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα. Φυσικά οι πιο τυχερές/οι ενδέχεται να αποκτήσουν απρόσμενα πλεονεκτήματα αλλά για την πλειοψηφία το «μήνυμα» είναι σαφές: Τίποτε δεν κρατά αιώνια κι όσο γρηγορότερα προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις, τόσο το καλύτερο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved