Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 20/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους! Πολύ παίζει η «ανανέωση» και ο ...Μανωλιός που έβαλε τα ρούχα του αλλιώς...

Τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα έκαναν reset στα ψηφοδέλτια τους με πολλά νέα πρόσωπα. Λογικό, αφού πρώτον οι μισοί παλαιοί αποχώρησαν, ενώ όσοι κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν, μόλις έπεφτε η πρόταση για να βάλουν υποψηφιότητα, οι περισσότεροι έκαναν τον Κινέζο.

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής = Κρόνος/Vulcanus = Ήλιος/Σελήνη=Vulcanus:

Αφοσίωση σε έναν σκοπό. Φιλικές συνομιλίες. Φιλία ή σκέψεις για γάμου. Ενδιαφέρουσες ημέρες και ώρες. Νέες φιλίες. Ο χρόνος τέλεσης ενός εξαιρετικά μεγάλου γεγονότος.

Θετικό το κλίμα, ιδιαίτερα για συνεργασίες και συλλογικές προσπάθειες. Κι αν κάτι δεν «κάτσει», μην το ζορίζετε, δεν ήρθε η ώρα του.

Metropolis news

«Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι» για την Άνγκελα, που έχει πέσει μπροστά στα εικονίσματα και παρακαλά τον Ύψιστο να κερδίσει ο Νικολά -Μαριονέττα-Σαρκοζί γιατί, αν βγει Πρόεδρος ο Ολάντ, η Γερμανία θα βρει άσχημο μπελά. Το βλέμμα της όμως είναι και προς τα δω στραμμένο γιατί βλέπει τα δυο μεγάλα κόμματα να καταποντίζονται ενώ διαφαίνεται η είσοδος στην Βουλή ατόμων «παντελώς ακατάλληλων». Και οι φήμες αναφέρουν πως δεν θα παραστεί καν στην κηδεία του δικομματισμού...

-Κηδείες όμως είχαμε και στο στοίχημα. Πλερέζες φόρεσαν όσοι πόνταραν σε Ρεάλ και Μπάρτσα. Αποδείχτηκε επίσης πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αλλεργικός στην λεβάντα όπως όλα τα καλά παλτά, όταν μπαίνουν στην φύλαξη για το καλοκαίρι. Παιχταράς το παίζει με τίποτα 34χρονους και την Λεβάντε…

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Όποιος νύχτα περπατεί ...ψήφους και λεφτά πατεί» Λαϊκή (παραφρασμένη) παροιμία.

Το τραγούδι της ημέρας: ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (Τα Θλιβερά Μαντάτα)

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved