19 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
19 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



29 έως 30 Κριού



Σύμβολο: «Μια αντρογυναίκα που οδηγείται από ένα παρδαλό άλογο, σκεπασμένη με μια σιδερένια καλύπτρα».

Ερμηνεία: Αυτοκρατορικός, εγωιστικός κι ανήσυχος χαρακτήρας, με πιθανό ταλέντο στην ιππασία. Στα παλιά χρόνια η μοίρα αυτή έβγαζε τους πιο επιδέξιους και ικανούς ιππότες.

Ωστόσο, οι άνθρωποι αυτής της μοίρας ίσως φιλοδοξούν να διακριθούν εις βάρος των άλλων για να επιβεβαιώσουν την αξία τους. Οι αντιδράσεις φίλων και συγγενών, σπάνια τους σταματούν και είναι πρόθυμοι ν' αναλάβουν ευθύνες μεγαλύτερες από τις δυνάμεις τους. Αν πρόκειται για άνδρα, υπάρχει ο κίνδυνος να καταστραφεί από μια γυναίκα.




Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ο εγωισμός διατηρεί τον άνθρωπο όπως ο πάγος διατηρεί το κρέας» Jeanne Marni


Χ.Δ.



Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι σχέσεις, έτσι όπως δεν τις είχατε ξαναδεί... Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στο «φιλμ» της χρονιάς σας, είτε πρόκειται για Χολυγουντιανή υπερπαραγωγή, είτε απλά για μια Β΄moovie με ξεχωριστό όμως σενάριο. Αλλαγές, ανατροπές και αναθεωρήσεις είναι στο πρόγραμμα και από αυτήν την άποψη κάθε «σίγουρη» σχέση δείχνει μάλλον μετέωρη. Επιλέξτε το καινούριο ή το διαφορετικό και ο Ουρανός θα σας ανταμείψει με πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Στην αντίθετη περίπτωση θα διαπιστώσετε πως όταν έρθει η ώρα ενός χωρισμού, τίποτε δεν μπορεί να τον ματαιώσει...

Οικονομικά

Η αφετηρία των εξελίξεων είναι το σε ποιά κατάσταση βρίσκεστε αυτήν την στιγμή. Αν για παράδειγμα προβληματίζεστε για το μέλλον σας όντας σε μια «στριμωγμένη» θέση, τότε τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο, συχνά μάλιστα με απρόβλεπτο τρόπο. Αν αντίθετα νοιώθετε ασφαλείς ή «βολεμένοι», ήρθε η ώρα μιας περιπέτειας που δεν θα είναι απαραίτητα ευχάριστη. Σε κάθε περίπτωση καλείστε να συντονιστείτε με τις αλλαγές που έρχονται, αν μάλιστα τις προκαλέσετε πριν συμβούν από μόνες τους θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

Γ.Ρ


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved