Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 21/4

Σελήνη στον Κριό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 18 έως 21/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

Η μυστηριώδης γυναίκα μετά από την χαλαρότητα του Πάσχα και την κατανυκτική γενικότερα διάθεση, αναλαμβάνει δράση βρισκόμενη έξω από την πόρτα του ζωδίου του Κριού, σήμερα 18/4 στις 19:00 το απόγευμα.

Η σύνοδος με τον Ερμή στις 22:47 το βράδυ, ξεσηκώνει από το απόγευμα τη διάθεσή μας να βρεθούμε με φίλους και παρέες από αγαπημένα πρόσωπα να μοιραστούμε τις εμπειρίες και τα νέα μας από το Πάσχα, απολαμβάνοντας τις ακατάσχετες συζητήσεις και τα κουτσομπολιά. Η επικοινωνία μας σπάει τα ρεκόρ απολαμβάνοντας το ραχάτι σαν την πιο ηδονική δραστηριότητα.

Στις 19/4 στις 6:44 το πρωί η σύνοδος με τον Ουρανό ανοίγει την ημέρα με τη χθεσινή διάθεση, δίνοντας μια επιπλέον ώθηση στο να κάνουμε κάτι ανατρεπτικό, κάτι που θα ακυρώσει έστω και πρόσκαιρα την πεζή καθημερινότητα. Η υπερένταση που νιώθουμε θα πρέπει να διοχετευθεί σε πρωτότυπες δημιουργικές ασχολίες, ειδάλλως η εσωτερική μας ανησυχία μπορεί να μετατραπεί σε επιθετικότητα. Πατάμε γκάζι αδιαφορώντας για τις συνέπειες, προσπαθώντας να αποτινάξουμε τη ρουτίνα και την πίεση που έχει συσσωρευτεί.

Στις 13:37 όμως, το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που επηρεάζει ως το απόγευμα, μας σαμποτάρει περίτεχνα, βγάζοντας στην επιφάνεια τα πραγματικά κίνητρα της αντίδρασής μας, που δεν είναι άλλα από εγωιστικές απαιτήσεις που δεν βρίσκουν κατάλληλο έδαφος για να ευδοκιμήσουν. Το αποτέλεσμα είναι να συμπεριφερθούμε σαν κακομαθημένα παιδιά που δεν αποδέχονται την άρνηση των γονιών τους σε άλλη μία παράλογη επιθυμία τους. Αν ξεπεράσουμε αυτόν το σκόπελο και καταφέρουμε να μην εκτεθούμε, (πράγμα δύσκολο για την παρορμητική αυτή Σελήνη), θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το εξάγωνο με την Αφροδίτη, που ακολουθεί στις 21:40 το βράδυ.

Το πιθανότερο είναι πως θα την απολαύσουμε ευθαρσώς ούτως ή άλλως, καταπίνοντας αχόρταγα την ευεξία που προσφέρει η όψη και διασκεδάζοντας και ψυχαγωγώντας τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας, σε μια έντονη βραδινή απόδραση.

Στις 20/4 η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στην ξέφρενη πορεία της έως τις 22:35 το βράδυ, που βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο επηρεάζοντάς μας από το απόγευμα.

Η όψη αυτή επιδρά σαν χτύπημα που λαβώνει τον πολεμιστή και τον κάνει να υποφέρει στο έδαφος, όχι τόσο από σωματικό πόνο, αλλά από το πλήγμα της τιμής του.

Η μελαγχολία που φέρνει η συνειδητοποίηση πως όλα μένουν επιφανειακά και δύσκολα προσεγγίζονται βαθύτερα μας καταρρακώνει, ακουμπώντας μας με διάφορες σκέψεις στα μαξιλάρια μας.

Στις 21/4 στις 7:06 το πρωί, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο για ένα πιο ασφαλές και πρακτικό επιστέγασμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved