18 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
18 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



28 έως 29 Κριού


Σύμβολο: «Ένα βαρύ πολεμικό άρμα»

Ερμηνεία: Όποια κι αν είναι η κοινωνική του θέση και τα μέσα που διαθέτει, ο άνθρωπος εδώ θα αγωνιστεί για ν' ανοίξει το δρόμο που θα τον οδηγήσει στους στόχους του.

Αν το υπόλοιπο ωροσκόπιο βοηθά, θα φτάσει εκεί που θέλει με τη δύναμή του και την αντίσταση του στις δυσκολίες. Αν γεννηθεί φτωχός, θα γίνει ο αυτοδημιούργητος. Αν είναι πλούσιος γόνος, θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των δικών του και θα δημιουργήσει δικές του επιτυχίες. Αν το υπόλοιπο ωροσκόπιο, δείχνει άνθρωπο του μόχθου, θα δουλέψει σκληρά αλλά θ' ανταμειφθεί υλικά. Εδώ γεννιούνται οι πρωταθλητές, οι παλαιστές, οι διάσημοι. Αν πάλι το ωροσκόπιο προδιαθέτει για πνευματική ενασχόληση, το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρωθεί σε ένα στόχο και να μην διασπάται.

Συνήθως περιφρονεί τα συναισθηματικά προβλήματα και ξεπερνά τα όποια ψυχολογικά, βάζοντας πρώτη τη δουλειά του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η τόλμη είναι η αρχή της πράξεως, η τύχη όμως είναι η κύρια του τέλους» Δημόκριτος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η ανανέωση και οι ανατροπές χαρακτηρίζουν την χρονιά σας κάτι που οπωσδήποτε μπορεί να μη «βγει» καλά για όσες ή όσους έχουν ήδη μια σχέση. Αντίθετα, αν αναζητάτε κάτι που θα σπάσει τη ρουτίνα ή κάτι το «εξωτικό» θα το έχετε και ...με το παραπάνω! Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο οι νέες ή ακόμη και πρωτοφανείς εμπειρίες να αφορούν κυρίως την γνωριμία με ένα διαφορετικό (σε κουλτούρα, ήθη κλπ) είδος ανθρώπων.

Οικονομικά

Οι προδιαγραφές σας για μια τουλάχιστον καλή «μπάζα» δίνουν στην χρονιά μια αρκετά αισιόδοξη χροιά, το θέμα όμως είναι να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία ώστε αυτή η ώθηση να γίνει άλμα προόδου και ανάπτυξης. Σε γενικές γραμμές πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα της κρίσης κι εκεί που οι άλλοι σταματούν εσείς απλά ...ξεκινάτε! Λίγο παραπάνω διάρκεια και υπομονή αν έχετε η χρονιά σας θα είναι απλά καταπληκτική...

Γ.Ρ



Οι υποχρεώσεις προηγούνται και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και προνοητικοί για την «κακιά στιγμή». Ακόμη αποφύγετε τις συνεργασίες ή τις «σφικτές» δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν οι όροι τους δεν διασφαλίζουν την ομαλή «έξοδο» σας, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Τηρώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορέσετε να διατηρήσετε το «αξιόμαχο» σας σε μια γενικά δύσκολη χρονιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται κριθείτε αυστηρά, οπότε ...φυλάξτε τα νώτα σας!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved