Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 18/4

Εξισώνει ο Karl Heinz Ottinger

Τελικά, όπως έγραψα και στο φατσοτέφτερο (facebook) ο Θεός πρέπει να κάνει χορωδία γιατί μαζεύει όλες τις καλές φωνές. Εμάς εδώ μας αφήνει με κάτι ατάλαντους και ατάλαντες που συνήθως δείχνουν τους κοιλιακούς ή αν είναι γυναίκες φορούν κάτι όμορφες φούστες που μπορείς κάλλιστα να τις πεις ...φαρδιές ζώνες. Έτσι ήρθε η σειρά του Μητροπάνου. Και αν κάποιοι δεν πιστεύετε στην μετεμψύχωση, τότε ο Μητροπάνος θα μείνει στην γη αυτή αθάνατος. Μέσα από τα τραγούδια του. Αυτό υπό το πρίσμα της Φιλοσοφίας λέγεται ενδοκοσμική αθανασία.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Κρόνος/Admetos = Πλούτωνας/Apollon = Ερμής/Cupido = Admetos/Vulcanus:

Αναγκασμένος για να εγκαταλείψει. Μακράς διαρκείας καταστολή. Θάνατος μέσω της συντριβής. Αλλαγή πλάνων και δραστηριότητας. Για να πραγματοποιήσουν τις καλλιτεχνικές σκέψεις. Για να θελήσει να παραγάγει κάτι όμορφο. Έργα της τέχνης που γίνονται από το μέταλλο. Εργαζόμενος σε σιδηρουργείο. Διακοπή ή σοβαρό εμπόδιο στην εργασία που επιβάλλεται από τη μοίρα. Τέλος μιας μάχης. Παράδοση.

Μια ημέρα από αυτές που χαρακτηρίζονται «κομβικές» αλλά και πολύ παραγωγική καλλιτεχνικά. Ανακαλύψτε τον Ποσειδώνα σας!

Αποικία news

-Δημαράς με Καμμένο μαζί! Τελικά σιγά –σιγά αντιλαμβάνονται κάποιοι πως δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί, απλά εμείς και οι άλλοι. Όπως είχαμε γράψει και στους Uranian χρησμούς του Απρίλη θα υπάρξει μια πολιτική συνεργασία της τελευταίας στιγμής.

-Το σύστημα απόδοσης της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα είναι σαν το απόφθεγμα που λέγει: «Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Οι μικρές μύγες πιάνονται, ενώ οι μεγάλες σχίζουν το δίχτυ και φεύγουν«. (Ανάχαρσις, Σκύθης ηγεμόνας).

Ο ανακριτής είπε να προφυλακιστεί ο κ Τσοχατζόπουλος. Δεν θα πω για το σκεπτικό της παραγραφής ή μη των αδικημάτων. Αλλά ο Τσοχατζόπουλος είναι ήδη 73 ετών όποτε ο χρόνος μέτρα ανάποδα για αυτόν. Κανονικά έπρεπε να του δώσουν ασυλία και αφού όπως λέει και η Μπέλλου «κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα» να δώσει πληροφορίες και αποδείξεις για το ποιοι πήραν και πόσα και να αρχίζει πλέον η 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού να σφύζει από ζωή να μην είναι και μόνος του ο Ντερτιλής. Μετά από όλα αυτά ΑΜΕΣΗ δήμευση περιουσίας κινητής και ακίνητης.

-Απόστολος Γκλέτσος RESPECT! 151 τέτοιους να είχαμε στην Bουλή θα είχαμε μια άλλη Ελλάδα. Πήγε κάποιος εργολάβος να τον ψήσει για να τα «πιάσει» και ο Απόστολος τον έπρηξε στις μπουνιές. Μάγκας. Και βγήκε με το απορριμματοφόρο χρονιάρα μέρα να μαζέψει τα σκουπίδια. Άντε τώρα να περίμενες, κάτοικε της Θεσσαλονίκης, να το κάνει ο μπάρμπα Γιάννης....

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ερχόμαστε από μια σκοτεινή άβυσσο• καταλήγουμε σε μια σκοτεινή άβυσσο• το μεταξύ φωτεινό διάστημα το λέμε Ζωή» Νίκος Καζαντζάκης

Το τραγούδι της ημέρας: ΡΟΖΑ από τον αείμνηστο πλέον Δημήτρη Μητροπάνο να χορεύει τον ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΧΟΡΟ!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved