Star Stylist 19 Απριλίου - Μαλλιά από μετάξι

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 19 Απριλίου - Μαλλιά από μετάξι

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Μήπως τελικά σήμερα θα κάνετε κανένα ταξιδάκι και δεν θα κοιτάξετε τόσο την ομορφιά; Θα συμφωνήσω μαζί σας! Αφήστε την ομορφιά για όταν φτάσετε στον προορισμό σας. Ασχοληθείτε μαζί της από το απόγευμα και μετά.

Στα μαλλιά σας σήμερα δώστε μια ανάσα. Καθαρίστε την ψαλίδα και δώστε τους με αυτόν τον τρόπο μια πιο υγιή όψη. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε το μετάξι για να έχετε πιο γυαλιστερά και θεραπευτικά αποτελέσματα. Ένα απλό χτένισμα μπορεί να βγει αρκετά καλό και διαφορετικό.

Στα νύχια σας καλό θα ήταν να κάνετε τις δοκιμές που έχετε στο μυαλό σας. Βάψτε τα και τολμήστε να κάνετε σχέδια που άλλες φορές θα αποφεύγατε. Καμιά φορά το πιο αφηρημένο σχέδιο βγάζει το πιο καλό αποτέλεσμα.

Για το μακιγιάζ σας σήμερα η πιο καλή πρόταση είναι να βάλετε eyeliner και μάσκαρα στα μάτια, ρουζ σε γήινους τόνους στα μάγουλα και έντονο κραγιόν. Με μικρές λεπτομέρειες φροντίστε να κάνετε την διαφορά. Δεν χρειάζονται υπερβολές που μπορεί να μπερδέψουν το μακιγιάζ με τις... απόκριες.

Η συμβουλή της ημέρας: Κάθε τύπος επιδερμίδας έχει διαφορετικές ανάγκες. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που δεν κάνουν για τον δικό σας τύπο.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες που τα ξαφνικά και τα παράλογα εμφανίζονται μπροστά τους, οι Διδυμίνες έχουν πάρει τα πάνω τους από μόνες τους και οι Τοξοτίνες που βρήκαν τον σκοπό τους και έχουν πλέον εξαφανιστεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved