Star Stylist 18 Απριλίου - Ήρθε η ώρα της μάσκας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 18 Απριλίου - Ήρθε η ώρα της μάσκας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Η ομορφιά σήμερα μπορεί να περιμένει! Οι Πλανήτες κάνουν πάρτι αλλά όχι υπέρ της. Βέβαια μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε διατροφή για τα παραπάνω κιλά που μπορεί να φορτωθήκατε αυτές τις ημέρες.

Στα μαλλιά σας δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Τα αξεσουάρ είναι ό, τι πιο κατάλληλο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Στρατολογήστε τα κοκαλάκια και τα όμορφα κορδελάκια που διαθέτετε και κάντε γλυκές τις εμφανίσεις σας.

Στα άκρα σας σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείτε με τον... κάλο σας (όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω... δεν είναι δικιά του). Τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά ανακουφιστικά!

Στο πρόσωπο σας μετά από την ταλαιπωρία του Πάσχα (ξέρετε πάνω από τα κάρβουνα που τσιμπολογούσατε το αρνί) ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να του δώσετε τροφή. Καλά καταλάβατε είναι η ημέρα της μάσκας. Προτιμήστε φυσικές μάσκες με σπιτικά προϊόντα.

Η συμβουλή της ημέρας: Γεμίστε την μπανιέρα σας με νερό και ρίξτε μέσα αλάτι (κατά προτίμηση χοντρό αλάτι) ή άλατα. Θα σας ξεκουράσει και θα καθαρίσει τους πόρους και την αύρα σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες που αρχίσουν να βαριούνται, οι Κριαρίνες που ξεκίνησαν τις επιπολαιότητες και οι Διδυμίνες που έχουν καθυστερήσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved