Star Stylist 17 Απριλίου - Τα σχέδια με λουλούδια θα δώσουν πρωτοτυπία

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 17 Απριλίου - Τα σχέδια με λουλούδια θα δώσουν πρωτοτυπία

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Καλημέρα σας! Ελπίζω τα κιλά που χάσατε από την νηστεία να μην τα πήρατε πίσω. Μπαίνουμε πάλι στους καθημερινούς ρυθμούς (ό, τι και αν σημαίνει αυτό)!

Για τα μαλλιά σας είναι μια σχετικά καλή ημέρα, αρκεί βέβαια να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις επιπόλαιες επιλογές. Το χτένισμά σας καλό θα ήταν να έχει ένα ρομαντικό στυλ. Πιάνοντας τα μισά μαλλιά σχετικά χαμηλά ίσως και να είναι μια βολική ιδέα.

Για τα νύχια σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τα βάψετε! Το γαλλικό θα κάνει πάταγο. Εάν βέβαια το έχετε βαρεθεί, διαλέξτε απλά απαλά χρώματα που θα μπορούν να δείξουν το νύχι περιποιημένο. Τα σχέδια με λουλούδια θα δώσουν μια πρωτοτυπία απλά φροντίστε να μην έχουν μεγάλη διαφορά από την βάση που θα έχετε επιλέξει. Ας είναι διακριτικά.

Για το μακιγιάζ σας η καλύτερη επιλογή είναι να διαλέξετε τα χρώματα της Ίριδος. Απαλές αποχρώσεις του μωβ και του ροζ θα γλυκάνουν το βλέμμα σας. Σαν μια δεύτερη επιλογή θα ήταν οι bronze αποχρώσεις καθώς και το κοραλλί.

Η συμβουλή της ημέρας: Πάντα να θυμάστε να απλώνετε το σαμπουάν καλά και το τελευταίο ξέβγαλμα να το κάνετε με πιο κρύο νερό. Με αυτόν τον τρόπο κλείνουν οι πόροι στο δέρμα του κεφαλιού και δεν υποχωρεί η τρίχα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες που έχουν δυνατές αναμνήσεις, οι Ταυρίνες που το διασκεδάζουν και σήμερα και οι Διδυμίνες που προσπαθούν να τις περιορίσουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved