16 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
16 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



26 έως 27 Κριού

Σύμβολο: «Ένα ψηλό δέντρο μέσα στη λύσσα μιας καταιγίδας».

Ερμηνεία: Αν η φιλοδοξία του ατόμου υποστηρίζεται από ευγενικά κίνητρα, οικογενειακές αρχές και σύνεση είναι πολύ πιθανόν να αναρριχηθεί σε κοινωνικά αξιώματα. Θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, ανακαλύπτοντας πως παρά το «λύγισμα», η ιταμότητα και η κακία δεν μπορούν να τον τσακίσουν και ότι δεν πρέπει να υιοθετήσει τίποτα από την ελαστική ηθική των άλλων. Αν όμως υποκύψει, τότε η καταιγίδα θα «σπάσει» τον κορμό του δέντρου, φέρνοντας τον σε μια απογοητευτική θέση.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η δύναμη ελκύει πάντα ανθρώπους με χαμηλή ηθική» Αλβέρτος Αϊνστάιν

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από γνωριμίες και προτάσεις άλλο τίποτε... Και τα καλά νέα είναι πως αν μη τι άλλο μπορείτε να περάσετε πολύ καλά, σταχυολογώντας και επιλέγοντας τον ...ανθό! Υπάρχουν και ακόμη καλύτερα νέα για όσες ή όσους προτίθενται να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Ωστόσο όσον αφορά τις νέες «αφίξεις», η ποιότητα μιας σχέσης δεν είναι σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένη και δεν αποκλείεται ύστερα από την καλοπέραση να σας μείνουν πολύ λίγα πράγματα για να θυμάστε.

Οικονομικά

Αν εξαιρέσουμε κάποια «τυχερά» που αν τα διαχειριστείτε σωστά, όντως μπορεί να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση, η χρονιά σας θα είναι αρκετά δύσκολη ή περίπλοκη, ιδιαίτερα εξ αιτίας απαιτήσεων που εγείρουν οι άλλοι. Έτσι βέβαια θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά όσον αφορά νέες πρωτοβουλίες ο Κρόνος δεν σας ευνοεί. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να «ξανοιχτείτε», παρά να ακολουθήσετε μια λιτή και προνοητική οικονομική πολιτική.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved