Stylist 16 Απριλίου - Μπούκλες και γαλλικό μανικιούρ

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Stylist 16 Απριλίου - Μπούκλες και γαλλικό μανικιούρ

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Χρόνια πολλά!

Μετά από το χθεσινό φαγοπότι λίγη ξεκούραση σήμερα είναι ό,τι καλύτερο! Αλλιώς η καλύτερη δουλειά είναι η βόλτα και ιδιαίτερα το σινεμά!

Για τα μαλλιά σας επιλέξτε το χτένισμα σήμερα. Σίγουρα μετά από τα μυρωδικά της χθεσινής ημέρας κάτι θα χρειάζεται. Ιδανική η μέρα για παραμυθένια μαλλιά. Οι μπούκλες θα είναι μια πολύ καλή πρόταση. Επειδή όμως τα κομμωτήρια δεν είναι ανοιχτά μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε διάφορα αξεσουάρ και κοκαλάκια.

Στα τα νύχια σας, για όσες χθες ανακατευτήκατε με την κουζίνα, ένα λιμάρισμα θα το χρειαστείτε! Αν απλά σκέφτεστε να τα βάψετε, το γαλλικό είναι η πιο δελεαστική ιδέα για σήμερα.

Το μακιγιάζ σας φροντίστε να έχει τις αποχρώσεις του μωβ, του μπλε, του πράσινου και του ροζ (όχι όλα μαζί…). Σκεφτείτε ότι η ενέργεια της ημέρας ζητάει να φτιάξετε το πιο γλυκό σας πρόσωπο (φυσικά το μακιγιάζ συνοδεύεται από χαμόγελο). Μην ξεχάσετε την μάσκαρα και το ρουζ.

Η συμβουλή της ημέρας: Κρατηθείτε μακριά από την ζυγαριά… δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζυγίσετε το χθεσινό φαγοπότι και να χαλάσετε τη ημέρα σας! Από Τρίτη πάλι και βλέπουμε!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες που προσγειώθηκαν απότομα, οι Ζυγίνες που πατήσανε πόδι και τελικά σπάσανε το νύχι και οι Διδυμίνες που όσο και να φάνε δεν παίρνουν γραμμάριο!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved