15 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

15 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



25 έως 26 Κριού

Σύμβολο:

«Μια μεσαιωνική τελετή. Ο Βασιλιάς χρίζει ιππότη έναν από τους υπηκόους του και του χαρίζει ένα από τα μεγαλύτερα φέουδα του Βασιλείου».

.

Ερμηνεία:

Είναι μοίρα, ταλέντου αλλά ο άνθρωπος είναι λιγότερο ανεξάρτητος. Πάντως, αν δεν υπάρχουν άλλες δυσκολίες στο ωροσκόπιο, η επιτυχία είναι μάλλον σίγουρη εάν οι φιλοδοξίες είναι ευγενικές. Θα υπάρξει υποστήριξη από τους δυνατούς και είναι πιθανόν η αναγνώριση του να οφείλεται περισσότερο σ' αυτή την εύνοια παρά στην αξία του.

Στον αντίποδα, η δύναμη εδώ μπορεί να εκδηλωθεί σαν αυταρχισμός, συνδυασμένος με έλλειμμα δικαιοσύνης. Γι' αυτό υπάρχει ο κίνδυνος να κάνει και πολλούς εχθρούς.

Το απόφθεγμα της μοίρας:

«Όποιος παλεύει με τέρατα θα πρέπει να προσέξει να μην γίνει τέρας ο ίδιος, γιατί όσο κοιτάς μέσα στην Άβυσσο, άλλο τόσο κοιτάει η Άβυσσος μέσα σε σένα» Friedrich Nietzsche

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από την μια πλευρά οι πιέσεις για την λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, ενώ από την άλλη οι πειρασμοί...πάνε κι έρχονται. Δύσκολο να ισορροπήσει κανείς σε ένα τέτοιο περιβάλλον χωρίς να «γλιστρήσει» και από αυτήν την άποψη η χρονιά δεν αναμένεται να «βγει» εύκολα. Ουσιαστικά όμως η τελική κατάληξη είναι θέμα γενέθλιου χάρτη. Αν ξέρετε ότι συνήθως «δεν σας πάει» μην αποτολμήσετε να «ξανοιχτείτε» αφού θα πέσετε πάνω σε κάθε λογής προβληματικούς. Αν αντίθετα «το 'χετε», κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Οικονομικά

Οι δεσμεύσεις και οι υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε ελεύθερα, ούτε να πετύχετε εύκολα τους στόχους σας, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται και συνεργάτες. Οι ευθύνες σας μάλιστα θα μεγαλώσουν, χωρίς αυτό να συνεπάγεται και τα ανάλογα κέρδη. Να έχετε πάντα κατά νου ότι «όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά», ενώ ίσως είναι σκόπιμο να προσανατολιστείτε στο ενδεχόμενο του να περάσετε από «Συμπληγάδες», ώστε να είστε προετοιμασμένοι για τις αντιξοότητες, διαφορετικά κάποια πράγματα μπορεί να σας πέσουν...βαριά!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved