Stylist 15 Απριλίου - Το απαλό μακιγιάζ θα κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Stylist 15 Απριλίου - Το απαλό μακιγιάζ θα κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Να ξεκινήσουμε λέγοντας τα Χρόνια Πολλά πρωτίστως σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα και μετά σε όλο τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μας για μία πραγματική ανάσταση! Ποιός μίλησε για ομορφιά σήμερα; Όποιος και αν ήταν, να το ξεχάσει. Σήμερα έχει οβελία και Πασχαλινά εδέσματα! Και να πετάει και καμία τρίχα σήμερα όλοι μετά από την νηστεία θα κάνουν τα γλυκά μάτια στον αρνί.

Για τα μαλλιά σας κάντε πρακτικά πράγματα. 1ον να έχετε μαζί σας κοκαλάκι (αν είστε και οικοδέσποινα μην πέσει και καμία τρίχα στο φαγητό) και 2ον να φροντίσετε από χθες να τα έχετε φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο που να μην σας απασχολήσουν σήμερα… Εδώ ολόκληρος οβελίας σας κλείνει το μάτι.

Για τα νύχια δεν το συζητάμε! Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε στα χέρια σας (όχι στα νύχια) είναι να τους βάλετε λίγη κρέμα και τίποτα παραπάνω.

Για το μακιγιάζ φυσικά και το συζητάμε. Τι θα μας δει ο οβελίας άβαφτες; Tragic ! επισπεύστε χρώματα… το γαλαζοπράσινο ή το γαλάζιο και το μπεζ συμβαδίζουν με την ενέργεια της ημέρας (όχι του αρνιού). Το απαλό μακιγιάζ θα κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις.

Η συμβουλή της ημέρας: Πριν ξεκινήσετε να τρώτε τον οβελία βάλτε στο πιάτο σας λίγη σαλάτα (για να προετοιμαστεί το στομάχι και να μην του έρθει βαρύ το αρνί).

Οι πρωταγωνίστριες-στες της η ημέρας: Πρώτος και καλύτερος… ο οβελίας που είναι διάσημος,

οι Υδροχόες που είπαν να κάνουν την διαφορά με την μαγειρική τους,

οι Διδυμίνες που θα θέλουν να φάνε αλλά από την πολύ κουβέντα δεν τις βλέπω να προλαβαίνουν,

οι Ταυρίνες που θα τσιμπάνε πριν καλά-καλά ψηθεί (σιγά καλέ δεν τρώγεται ωμό),

οι Κριαρίνες που από την βιασύνη τους να γεμίσουν το στομάχι τους θα φάνε και την σούβλα μαζί, οι Αιγοκερίνες που θα φάνε του σκασμού μιας και η δίαιτα θα ξεκινήσει από Δευτέρα (να το ρίξουν λίγο έξω),

οι Ζυγίνες που θα φάνε μια μπουκιά και θα πούνε ότι φούσκωσαν (σκέφτονται και τα κιλά), οι Ιχθύες που ακόμη κλαίνε για το κακόμοιρο αρνί,

οι Παρθένες που προνόησαν και πήραν πλυντήριο πιάτων (όχι πια λάντζα), οι Τοξοτίνες που πανηγυρίζουν, οι Λιονταρίνες που περιμένουν να τους ξεφλουδίσουν τα αυγά για να τα φάνε… μην και χαλάσουν τα νύχια τους,

οι Σκορπίνες που κοιτάνε τις Ταυρίνες και δεν πιστεύουν στα μάτια τους,

οι Καρκίνες που έχουν φτιάξει ένα τραπέζι από εδώ μέχρι τα Τρίκαλα και

ο Πασχάλης, η Λαμπρινή, ο Λεωνίδας, η Αναστασία και ο Ανέστης!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved