14 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

14 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



24 έως 25 Κριού

Σύμβολο:«Ένας αναμαλλιασμένος άντρας ιππεύει ένα κριάρι, κρατημένος από τα κέρατά του».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει συνήθως φυσικά προσόντα, όμως αν και πάντα ξεκινά για τους στόχους του με πολλή όρεξη, δυναμισμό και ενθουσιασμό, στην πορεία «ξεφουσκώνει» γιατί δεν διέπεται από κάποιο όραμα ή πίστη.

Έτσι μπορεί να είναι δυνατός αλλά τραχύς και αυταρχικός, ανίκανος να δείξει ιπποτισμό προς τους αντιπάλους του.

Το απόφθεγμα της μοίρας:«Η τύχη-το πεπρωμένο-πάντοτε ανυψώνει και πάντοτε κατακρημνίζει και τον ευτυχούντα και το δυστυχούντα» Σοφοκλής

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Από την μια πλευρά θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο της «καλής κοινωνίας» και ίσως σας...ανοίξει η όρεξη για περαιτέρω κινήσεις. Το θέμα βέβαια είναι πως η κοινωνική λάμψη και η «γκλαμουριά» δεν εξασφαλίζουν σε καμία περίπτωση την ποιότητα μιας σχέσης, παρά μόνον την έξωθεν καλή μαρτυρία της.

Όπως κι αν έχει πάντως μπορείτε να περάσετε καλά, αν ζείτε το σήμερα χωρίς προαποφασισμένες προσδοκίες.

Από την άλλη, ο Κρόνος...επιμένει για αποφάσεις κάτω μάλιστα από ισχυρή πίεση, με κίνδυνο ο «λογαριασμός» να σας πέσει κάπως...βαρύς! Αυτό θα συμβεί όμως, μόνον εάν ρίξετε το βάρος στις απαιτήσεις των άλλων και όχι στις επιθυμίες σας. Ακόμη, κάποιες «σκιές» στην προσωπική σας ζωή έχουν να κάνουν με λόγια καλοθελητών, που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις. Προσπαθήστε να μείνετε -όσο γίνεται- μακριά από ίντριγκες.

Οικονομικά

Παρ' ότι θα υπάρξουν κάποιες βοήθειες και «τυχερά», η συνολική εικόνα της χρονιάς είναι μάλλον θολή και περίπλοκη, αφού καλείστε να αντεπεξέλθετε σε δόλιες ενέργειες (κλοπές, απάτες, παγιδεύσεις) αλλά και εμπόδια-δεσμεύσεις που θέτουν οι άλλοι ενώπιον σας. Προσοχή λοιπόν στις συναλλαγές και ιδίως στις συνεργασίες σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved