Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»

Παπασταύρου Λίντα
Τα SOS της εβδομάδας

Από 14 έως 20 Απριλίου

Κάπως ανάποδα, είναι η αλήθεια, μας τα φέρνουν οι πλανήτες, αφού οι συνθήκες κατά την διάρκεια των εορτών δεν είναι και οι καλύτερες. Ειδικά αυτή η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου ...καταμεσής στην Λαμπρή αναμένεται να δημιουργήσει αρκετές στενόχωρες ή προβληματικές καταστάσεις, πολύ περισσότερο που συνοδεύεται και από την παρουσία ενός μάλλον οργισμένου Άρη plus Ποσειδώνα. Οι πλανήτες δηλαδή, παίζουν το «κλέφτες κι αστυνόμοι» και κάτω από αυτές τις συνθήκες τα βασικά αιτήματα είναι η προσοχή μας, ο συμβιβασμός και όχι η απρόσκοπτη χαρά.

Ευτυχώς όμως, κάπου μέσα σε αυτό το αντίξοο περιβάλλον βρήκε χώρο και ...τρύπωσε ο Δίας, που μαζί με την Αφροδίτη συγκροτούν το «αντίπαλον δέος» του Κρόνου. «Έξω καρδιά» λοιπόν, εναντίον καθήκοντος και επειδή αυτά τα δύο είναι δύσκολο να συνυπάρξουν σε ένα, ουσιαστικά προσδιορίζουν ένα Πάσχα δύο ταχυτήτων, με τους άτυχους της υπόθεσης να φορτώνονται ευθύνες και προβλήματα και τους άλλους απλά να ...διασκεδάζουν!

__________

Το Μ Σάββατο ο Ερμής σχηματίζει μια «κρυφή» αντίθεση με τον Άρη, μια όψη που θυμίζω πως βρίσκεται κάτω από την επιτήρηση του Ποσειδώνα. Η αντίθεση του πλανήτη της φαντασίας με τον Άρη δεν θα «κλείσει» ποτέ, ωστόσο δεν παύει να επηρεάζει τις εξελίξεις. Κι αυτό δεν σημαίνει παρά ...περισσότερα «πονηρά» κόλπα, με τις απάτες, τις κλοπές και τα «λόγια» να έχουν τον πρώτο λόγο. Από την άλλη, η «καθαρή» έκφραση της σχέσης ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη αναμένεται να εκδηλωθεί με τον ...γνωστό τρόπο, δηλαδή την δημιουργία εντάσεων που απειλούν να μετατρέψουν την Λαμπρή από γιορτή της Αγάπης σε «έλα να δεις τι γίνεται»!

Προσοχή λοιπόν, με τα βεγγαλικά και τις λαμπάδες, όσο και στην οδήγηση. Ένα τσεκ απ σε λάδια, φρένα, ψυγείο θεωρείται επιβεβλημένο.

Main stream: Δυναμικές πρωτοβουλίες. Αποκαλύψεις παρασκηνιακών ενεργειών. Χορός, μουσική.

SOS: Ατυχήματα, πυρκαγιές. Ρήξεις, συγκρούσεις, αντιπαλότητες. Υπονομεύσεις, «καρφωτές». Τοξικές μολύνσεις, δηλητηριάσεις. Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Νοθεία. Ναυάγια, μπουρίνια.

Όσον αφορά τον Κρόνο, μας προειδοποιεί με την σειρά του να αποφύγουμε τις υπερβολές και τις καταχρήσεις, ενώ στα σχέδια του συμπεριλαμβάνεται και η μετατροπή του εορταστικού κλίματος σε ...καταναγκαστικά έργα!

Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να είστε εντάξει, έχετε στην πλήρη διάθεση σας εναλλακτικές λύσεις σε τεχνικά θέματα και ελέγξτε μήπως παραλείψατε κάτι το σημαντικό.

Main stream: Πρόνοια, υπευθυνότητα, τήρηση των κανόνων. Δικαίωση ύστερα από «εξετάσεις». Καθήκοντα, υποχρεώσεις. Δημόσιες σχέσεις, συμβιβασμοί.

SOS: Αυστηρότητα, τιμωρία. Ενοχές, υπερβολική κριτική. Μελαγχολία. Περιορισμός, ματαίωση σχεδίων, καθυστερήσεις. Ατυχία. Κούραση, ταλαιπωρία. Θέματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

__________

Στην προκειμένη περίπτωση ο από μηχανής θεός που έρχεται να ...βάλει τα πράγματα στην θέση τους, είναι ο Δίας, που την Δευτέρα κάνει μια «κρυφή» σύνοδο με την Αφροδίτη. Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού ...τυχεράκηδες αλλά και προοίμιο σπατάλης ή ανεύθυνης συμπεριφοράς.

Σε συνδυασμό με τον Κρόνο, το συγκεκριμένο σχήμα αποδίδει άριστα την ...Ιστορία του κόσμου, όπου οι μεν εργάζονται σκληρά, ενώ οι δε καρπώνονται τα καλά. Άδικο όσο να ‘ναι αλλά η ουσία είναι πως κανένα από τα δύο «στρατόπεδα» δεν θα υπήρχε χωρίς το άλλο.

Όσον αφορά τις σχέσεις κάθε είδους (προσωπικές, φιλικές, συγγενικές), το πιθανότερο είναι πως η ανάλαφρη -ενίοτε και επιπόλαιη- στάση της μιας πλευράς θα επιφέρει την ...οργή της άλλης κι έτσι μέλλεται να «παιχτούν» πολλά δράματα!

Main stream: Διασκέδαση, ευκολίες, «τυχερά». Χάρες, κεράσματα. Ταξίδια, παιχνίδια, αγορές, επενδύσεις. Εντυπωσιακές προτάσεις αισθηματικού περιεχομένου, καλή ζωή.

SOS: Σπατάλες, επιπολαιότητες.

__________

Από την Τετάρτη και μετά, τον λόγο έχει ο Ουρανός, ο οποίος μέχρι την Παρασκευή σχηματίζει δύο διαδοχικές «κρυφές» όψεις με τον Ήλιο (σύνοδο) και την Αφροδίτη (τετράγωνο). Ρελάνς του απροσδόκητου και της διαφορετικότητας, θα έλεγε κανείς, ωστόσο εκείνο που «τρομάζει» περισσότερο είναι η «ασέβεια» του πλανήτη απέναντι στις βασικές δομές της καθημερινότητας και της ζωής μας συνολικά. Γιατί όταν ο αιφνιδιασμός παίρνει την μορφή σοκ, κάθε έννοια ανθρωπισμού πηγαίνει ...περίπατο!

Main stream: Αλλαγές, αναθεωρήσεις, εκπλήξεις. Πρωτοτυπία, ανεξαρτησία, πειραματικές εφαρμογές. Σχέσεις μεταξύ ατόμων με εμφανείς διαφορές (ηλικίας, κουλτούρας κλπ). Εξεζητημένες αγορές ή αισθητικές παρεμβάσεις. Παράξενα φαινόμενα. Αστρολογία, Διάστημα.

SOS: Ανταρσίες, στάσεις, αλλόκοτη συμπεριφορά. Εκκεντρικότητα, προκλήσεις. Ακραίες επιλογές στις σχέσεις, σεξουαλικοί «ακροβατισμοί». Χωρισμοί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved