Stylist 14 Απριλίου - Σήμερα διαλέξτε κάτι πρωτότυπο και εντυπωσιακό

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Stylist 14 Απριλίου - Σήμερα διαλέξτε κάτι πρωτότυπο και εντυπωσιακό

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

Σαν του κεριού το Άγιο Φώς της Ανάστασης το βράδυ, να 'ναι η ζωή σας φωτεινή χωρίς σταλιά σκοτάδι!

Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση! Καλή ανάσταση!

Αυτό που πάντα μου άρεσε αυτήν την ημέρα είναι η μαγειρίτσα. Μια φορά τον χρόνο την τρώμε αλλά εγώ προσωπικά με ένα πιάτο δεν χορταίνω (γούστα είναι αυτά). Βέβαια το φαί-φαί αλλά και η ομορφιά στο μυαλό μας. Ιδανικές συνθήκες για την κούρα σας σήμερα!

Στα μαλλιά σας ό, τι έχει βάλει ο νους σας ζητήστε να σας το φτιάξουν. Σήμερα, υπάρχει μεγάλη επιτυχία στο μαλλί. Διαλέξτε κάτι πρωτότυπο και εντυπωσιακό. Είτε σε χρώμα, είτε σε κούρεμα, είτε σε χτένισμα όλα θα βγουν υπέροχα! Η επιλογή δική σας.

Τα νύχια σας δεν πρέπει να τα αφήσετε παραπονεμένα. Κάντε τους κάτι! Μην τα αφήσετε έτσι. Πως βάψατε τα αυγά; Η μέρα ζητάει ζωηρά χρώματα (δεν εννοώ να τα βουτήξετε στο ίδιο νερό με τα αυγά). Αποχρώσεις του μπλε, του βιολέ και του γαλαζοπράσινου θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Στο μακιγιάζ σας σήμερα που είναι και η ανάσταση διαλέξτε αποχρώσεις του γαλαζοπράσινου για τα μάτια σας. Βάλτε eyeliner στην γωνία του βλεφάρου. Μαύρο μολύβι από την μέσα πλευρά του ματιού και μάσκαρα! Μην ξεχάσετε το ρουζ σε απόχρωση κοραλλί.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Υδροχόες που, αφού βγάλανε το λάδι των συνανθρώπων τους, τώρα όλα είναι υπέροχα, οι Διδυμίνες που αλλού βρίσκονται αλλά αλλού θα ήθελαν να είναι, οι Κριαρίνες που ομορφαίνουν ξαφνικά και οι Λιονταρίνες που κοντράρουν με τα αυγά… ποιος λάμπει πιο πολύ την Πασχαλιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved