13 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

13 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας - αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Κριού

Σύμβολο: «Μια μισόγυμνη γυναίκα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ έχει έντονες σεξουαλικές ανάγκες, έχει ζωτικότητα, αγαπά την διασκέδαση και δεν του αρέσει να καταπιέζεται από τις υποκριτικές κοινωνικές συμβατικότητες. Αν γεννηθεί σ' ένα φιλελεύθερο περιβάλλον, εξελίσσεται ομαλά, είναι ειλικρινής, αισιόδοξος, ανέμελος και αγωνίζεται για τ' ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των δυο φύλων. Αν όμως γεννηθεί σ' ένα τόπο οπισθοδρομικό και πουριτανικό, έχει πρόβλημα στο να συμβιβαστεί και να γίνει αποδεκτός κοινωνικά.

Σε μια τέτοια περίπτωση, αν είναι άνδρας θα έχει προβλήματα στις σχέσεις του με τις γυναίκες. Αν είναι γυναίκα αναπτύσσει υστερικό ή διεστραμμένο χαρακτήρα, καθώς ο γάμος της είναι αποτέλεσμα οικογενειακής καταπίεσης και στρέφεται σ' αυτόν σαν φυγή απ' το περιβάλλον του σπιτιού της.

Όλα μπορούν να διορθωθούν, αν ο άνθρωπος βοηθηθεί ν' απελευθερωθεί σεξουαλικά.

Το απόφθεγμα της μοίρας:«Για να ασκείς την τέχνη της γαλήνης: Ηρέμησε το πνεύμα σου και γύρισε πίσω στην πηγή. Καθάρισε το σώμα και την ψυχή αποβάλλοντας κάθε κακία, εγωισμό και επιθυμία. Να είσαι ευγνώμων για τα δώρα του σύμπαντος, την οικογένεια τη φύση, τους συνανθρώπους σου» Morihei Ueshiba

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεστε ή σας παρουσιάζονται και αν «τα δώσετε όλα», ενδέχεται να απογοητευτείτε σφόδρα. Καλός ο ρομαντισμός και οι μεγάλοι έρωτες, όχι όμως όταν δημιουργούν λανθασμένες ή άκυρες προσδοκίες. Έτσι λοιπόν ζήστε το σήμερα, προσέχοντας πολύ το τι πραγματικά ζητάνε οι άλλοι από εσάς.

Πάντως οι ίντριγκες και οι απιστίες είναι στο πρόγραμμα...

Οικονομικά

«Μιά στο καρφί και μια στο πέταλο». Κάπως έτσι αναμένεται να εξελιχθεί η χρονιά σας με τις αντιξοότητες να διαδέχονται τα «τυχερά» και το αντίστροφο. Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι τα κρούσματα εξαπάτησης και γενικότερα τις προθέσεις των άλλων που μπορεί να είναι... πονηρές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved