Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 8 έως 11/3

Η Σελήνη στον Ταύρο
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 8 έως 11/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina


Η μυστήρια γυναίκα με Σαρακοστιανή διάθεση και με τον χαρταετό που δεν ενθουσιάστηκε κάνοντας χαμηλές πτήσεις, βρίσκεται έξω από το κατώφλι του ζωδίου του Ταύρου σήμερα 8/3 στις 18:51.

Μετά από ένα τριήμερο που ξεκίνησε δυναμικά, χρειάζεται αυτό το βράδυ για χαλάρωση και περίσκεψη με τα στραβά και ανάποδα που δεν επιτεύχθηκαν δεόντως.

Η επόμενη ημέρα 9/3 ξεκινά με την επιρροή του τριγώνου με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 10:25. Η συναισθηματική ένταση και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά εστιάζεται στην επαγγελματική μας δραστηριότητα στην οποία ανταποκρινόμαστε με σθένος και αντοχή.

Η τάση μας να αφοσιωθούμε σε κάτι, βρίσκει προσωρινή ανάπαυλα, διότι το τετράγωνο με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 13:22 φέρνει αποδοκιμασίες και αυστηρές συμπεριφορές από τους άλλους. Ξαφνικά αισθανόμαστε σαν μαθητές, που αντιμετωπίζουμε τη βέργα του δασκάλου για την δικαίως ή αδίκως αυθάδικη συμπεριφορά μας.

Το συναίσθημα που μας κατακλύζει βρίσκει διέξοδο στο ψυγείο καταπίνοντάς το αμάσητο, μαζί με τα υπόλοιπα.

Στο μυαλό μας οι σκέψεις παίρνουν χρηματο-συναισθηματική χροιά και εκτός από την έλλειψη τρυφερότητας, αντιμετωπίζουμε και οικονομική ανασφάλεια.

Όλα αυτά τα ανάμεικτα συναισθήματα, έρχεται να τα δέσει σε μια γευστικότατη συνταγή το εξάγωνο με τον Άρη, που κορυφώνεται στις 19:07.

Η νωχέλεια της Ταυρίσιας Σελήνης ξυπνάει σαν φίδι από χειμερία νάρκη και με πείσμα και αποφασιστικότητα διεκδικούμε όσα στροβιλίζονται στο κεφάλι μας, καταφέρνοντας να τακτοποιήσουμε κάθε είδους εκκρεμότητα κερδίζοντας το μερίδιο που μας αναλογεί, καταθέτοντάς το στο λογαριασμό της πρωτοβουλίας μας.

Στις 10/3 το εξάγωνο με τον Ήλιο που κορυφώνεται στις 10:44 το πρωί και θα επηρεάσει όλη την ημέρα, μας χαρίζει ενέργεια, η οποία εστιάζεται στο σπιτικό περιβάλλον και στο χώρο της κουζίνας. Η τάση να ικανοποιήσουμε τους άλλους μας κάνει να δημιουργούμε, ή να ξοδέψουμε χρήματα προκειμένου να απολαύσουμε ένα ιδανικό τραπέζι με την οικογένεια ή με τους φίλους. Η ικανοποίηση έρχεται σαν σαμπάνια, με την οποία σφραγίζεται η επιτυχία.

Στις 11/3 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 5:58 το πρωί, θα μας πιάσει στον ύπνο και κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού θα αδιαφορήσουμε για την ευαισθησία και τον ρομαντισμό που εκπέμπει υπερισχύοντας η γήινη φύση της θέσης της Σελήνης αλλά και το εξάγωνο με τον Ουρανό λίγο αργότερα, στις 7:26.

Η τάση να ξεσηκωθούμε θα κερδίσει την μετριοπάθεια, αρχίζοντας το κυνήγι μιας εναλλακτικής επινόησης, που λίγο αργότερα στις 7:32, η Σελήνη στους Διδύμους θα μετατρέψει σε φαντασμαγορική φιέστα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved