Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 6 έως 8/3

Θα μας δώσει σίγουρα την τόνωση που χρειαζόμαστε και αρκετή ξεροκεφαλιά
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης, 6 έως 8/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η Σελήνη στον Κριό

Η μυστήρια γυναίκα εγκαταλείπει το ύφος της femme fatale σε προπολεμικό Παριζιάνικο cabaret και από γατούλα του καναπέ, μεταμορφώνεται σε σύγχρονη Τζέην στα καινούργια γυρίσματα του Ταρζάν, χτυπώντας την πόρτα του ζωδίου του Κριού σήμερα 6/6 στις 7:13 το πρωί.

Ο δυναμισμός της θέσης αυτής της Σελήνης, μας ωθεί να δραστηριοποιηθούμε και με αυτοπεποίθηση Τσίτας να ελιχθούμε ανάλογα.

Από το μεσημέρι το εξάγωνο με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 18:10, μας δίνει την ευκαιρία να εκτονωθούμε φλερτάροντας, να αξιοποιήσουμε το γούστο μας δημιουργώντας, και να απολαύσουμε τον ενθουσιασμό μας βρίσκοντας ανάλογη ανταπόκριση.

Η παράλληλη επιρροή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 21:50, βάζει φωτιά στις επιθυμίες μας, φουντώνει το πάθος και μας προσκολλά σε ένα υπέρβαρο συναίσθημα που πέφτει βαρύ στο στομάχι του αποδέκτη και μάλιστα βραδιάτικα.

Θα πρέπει να χαλαρώσουμε όσο μπορούμε αν δεν θέλουμε να φορτώσουμε με περιττά κιλά την καλλίγραμμη συναισθηματική μας σιλουέτα.

Αυτό γίνεται ακόμα πιο επιτακτικό, με την επιρροή της συνόδου με τον Δία, που κορυφώνεται στις 1:43 το πρωί της 7/3.

Η όψη αυτή στο ζώδιο του Κριού αυξάνει τη γενναιοδωρία μας βάζοντάς μας στην παγίδα να ρισκάρουμε τον ενθουσιασμό μας, προσφέροντάς τον σε πανάκριβη τιμή χωρίς καμία έκπτωση. Αυτή η αυτοπεποίθηση έχει θεμέλια, δεν έχει όμως σίγουρο προϋπολογισμό ανάπτυξης.

Στις 15:20 κορυφώνεται η επιρροή της αντίθεσης με τον Κρόνο, η οποία επηρεάζει από το πρωί και έρχεται σαν φοροεισπράκτορας της πιθανής υπερβολής που δείξαμε μέχρι αυτή τη στιγμή. Η όψη αυτή δυσκολεύει τη διάθεση, η οποία αντιμετωπίζει την εύκολη μετάπτωση από τον ενθουσιασμό στην μελαγχολία, δημιουργώντας αβεβαιότητα ίσως και θυμό για εκείνο που πιθανά δεν καταφέραμε να αναδείξουμε και να κατακτήσουμε.

Έχοντας την ευκαιρία να σκεφτούμε και να αφουγκραστούμε τις καταστάσεις, η Σελήνη που θα παραμένει στον Κριό και στο μεγαλύτερο διάστημα της επόμενης ημέρας, θα μας δώσει σίγουρα την τόνωση που χρειαζόμαστε και αρκετή ξεροκεφαλιά ώστε να προχωρήσουμε με την πεποίθηση πως θα δικαιωθούμε ακόμα και χωρίς περίσκεψη.

Στις 8/3 και στις 19:51, η Σελήνη μπαίνει στον Ταύρο για να αποκαταστήσει τα κακώς κείμενα και να αποζημιώσει τα καλώς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved