Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 3 έως 6/3

Η Σελήνη στους Ιχθύες
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 3 έως 6/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα με ύφος φωτισμένου του Θιβέτ και διάθεση Ινδιάνου Τσερόκι που αναπολεί την αναβίωση παραδοσιακών τελετών, ντυμένη με το πιο συναισθηματικό της ένδυμα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων, σήμερα 3/3 στις 18.47.

Από το βράδυ λοιπόν, η θέση αυτή και η γενική αλλά και η συγκεκριμένη, υπόσχεται ένα ονειροπόλο διήμερο, όπου η συναισθηματική ένταση μοιάζει με φλιπεράκι που προειδοποιεί για μείωση καυσίμων κι εμείς αναστατωνόμαστε, για να στείλουμε τη μπίλια στον ανεφοδιασμό

Εδώ ας σημειωθεί πως για τους Ιχθείς και όσους διαθέτουν Σελήνη στους Ιχθείς, τα γραφόμενα ισχύουν εις διπλούν.

Στις 9:09 της επόμενης μέρας 4/3 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνει κεριά αναμμένα σε συναισθηματικούς βωμούς, ενώ η διαίσθηση λειτουργεί σαν gadget τελευταίας τεχνολογίας.

Η παράλληλη όμως επιρροή της συνόδου με τον Άρη στις 9:27 έρχεται να διαταράξει την εσωτερική ισορροπία, που η Σελήνη στους Ιχθείς την μετατρέπει σε αυθαιρεσία.

Οι σκέψεις ξεπηδούν σαν φλόγες στο τζάκι, ασυμμάζευτες και αυθάδεις, ψάχνοντας να καλύψουν τις ανασφάλειες με ξεσπάσματα και γκρίνια, κατακαίγοντας το γνήσιο συναίσθημα.

Αισθανόμαστε μια απεγνωσμένη ανάγκη να δώσουμε όλο μας το είναι στους άλλους, αλλά το κάνουμε να φαίνεται σαν απειλή σε αυτούς.

Χρειάζεται προσοχή, ώστε να μπορέσουμε να βιώσουμε τη θαλπωρή των συγκεκριμένων επιρροών, οι οποίες θα μας δοκιμάζουν όλη την ημέρα, αφού στις 22:44 κορυφώνεται και η επιρροή της συνόδου με τον Ήλιο.

Η ευαισθησία που μας έχει κυριεύσει, αναδύει έναν ακατανίκητο ερωτισμό, που συνεχώς όμως υπεκφεύγει, γιατί δεν βρίσκει την ανταπόκριση που έχει φανταστεί.

Για να μπορέσουμε να απολαύσουμε ένα όμορφο βράδυ, θα πρέπει να προσέξουμε να μην γίνουμε οι δοκιμαστές των κρασιών που τους μένει έπειτα η στυφότητα στο στόμα.

Δύσκολο για μια τόσο Ιχθυακή πλανητική κατάσταση, αλλά αναγκαίο προκειμένου να ζήσουμε ένα όνειρο.

Την επόμενη ημέρα 5/3 η σύνοδος με τον Ερμή που κορυφώνεται στις 14:56, θα αρχίσει τις μηχανορραφίες προκειμένου να επανακτήσει τυχόν απώλειες και με την υπερ-ανεπτυγμένη διαίσθηση, μπορεί να καταφέρουμε να σώσουμε την υπόληψή μας.

Επίσης εκτελούνται όλες οι συνταγές από ψυχιάτρους και προσφέρεται αφειδώς μπόλικη ψυχολογική υποστήριξη.

Στις 6:34 της 6/3 η σύνοδος με τον Ουρανό απογειώνει τον ενθουσιασμό, ξεσηκώνοντας και κάθε εκκεντρικό στοιχείο, που θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε βιτρίνα, επιδιώκοντας τολμηρούς πελάτες, που θα θελήσουν να πληρώσουν την χαριτωμένη τρέλα μας.

Λίγο αργότερα στις 7:13 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού για να διατηρήσει τον ενθουσιασμό, αλλά όχι σε συνθήκες ψαριού του γλυκού νερού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved