Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 26/2 έως 1/3

Η Σελήνη στον Αιγόκερω
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 26/2 έως 1/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα κρατάει στάση αναμονής, μετρώντας τις φιλοδοξίες της σαν πανάκριβα δαχτυλίδια στα δάχτυλα, επιδιώκοντας να τα κοσμήσει με όσα περισσότερα μπορεί.

Αποφασισμένη και συγκροτημένη βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω, σήμερα 26/2 στις 21:32.

Στο μοναστηριακό επιβλητικό τραπέζι που είναι ήδη στρωμένο, παίρνει το δείπνο της με την επιρροή του εξαγώνου με τον Άρη, που κορυφώνεται στις 3:30 το πρωί της 27/2.

Εκεί ανοίγει τα χαρτιά της στους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες, τους οποίους αφήνει άναυδους με τους επιχειρηματικούς κεραυνούς της, ενώ είναι αποφασισμένη να αποσπάσει το ποθητό.

Ιδανικό βράδυ για συναλλαγές και κλείσιμο συμφωνιών.

Το πρωί, μια ακολουθία πλανητικών όψεων μοιάζουν σαν μνηστήρες, που προσπαθούν να δελεάσουν την Πηνελόπη – Σελήνη με τρόπο αριστοτεχνικό.

Η σύνοδος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 10:54, μας κάνει αδυσώπητους σε ότι αφορά κάθε είδους επιδιώξεις μας, ενώ είμαστε αφιερωμένοι στον στόχο, σαν Ισλαμικές βόμβες.

Λίγο αργότερα στις 11:30, το τετράγωνο με τον Δία, θα διογκώσει την επιμονή και πρέπει να προσέχουμε τον κίνδυνο της υπερβολής, που μπορεί να οδηγήσει σε λαθεμένες κρίσεις και εκτιμήσεις.

Στις 13:41, το εξάγωνο με τον Ήλιο από τους Ιχθείς, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να συνεχίσουμε χωρίς παρατράγουδα, δίνοντας στις φιλοδοξίες μας ένα ροδαλό υγιές χρώμα και όχι το κόκκινο της ασυδοσίας και της αμείωτης υπέρτασης.

Στις 17:48, το εξάγωνο με τον Ερμή βοηθά στην θετική έκβαση, αφού οι πολυμήχανες ιδέες και ο άψογος τρόπος που επικοινωνούν, δίνουν στο τελικό αποτέλεσμα τον ήχο του θριάμβου και σε εμάς την απροσμέτρητη ικανοποίηση.

Από το βράδυ η επιρροή του τετραγώνου με τον Κρόνο, που θα κορυφωθεί στις 4:36 πρωί της 28/2 θα γίνει ο δικηγόρος του διαβόλου, που θα μας υποβάλλει σε γραφειοκρατικές αμφιβολίες, σκορπώντας αμφιβολίες για τη συνέχεια, προσβάλλοντας την αυτοπεποίθηση που ως τώρα είχαμε. Η ευαισθησία που θα μας προκαλέσει δεν θα πρέπει να αγνοηθεί, αλλά να μετατραπεί σε μια εποικοδομητική σκέψη που δεν φέρει μελαγχολία, αλλά θα εδραιώσει τα κεκτημένα μας.

Αυτή η διαδικασία θα έχει στη διάθεσή της όλη την ημέρα, ώστε να αφουγκραστεί με σύνεση τα δρώμενα.

Από το βράδυ, η επιρροή της συνόδου με την Αφροδίτη, που θα κορυφωθεί στις 4:57 της 1/3 θα προσδώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της εκπλήρωσης, αφού η σιγουριά, η γλυκύτητα, η αίσθηση πληρότητας, οι όμορφες επαφές και η καλοπροαίρετη διάθεση, θα πιστοποιήσουν την αυθεντικότητα της διάθεσής μας, χαρίζοντας και ένα υπέροχο βράδυ.

Στις 7:15 η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο για να μας χαλαρώσει, φέρνοντας πρόωρα στο νου μαζί με την πρώτη μέρα του μήνα, καλοκαιρινή ανεμελιά και ραχάτι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved