Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 24 έως 26/2

Η Σελήνη στον Τοξότη
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 24 έως 26/2

από την Κατερίνα Σαλωνίκη



katerina







































Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα ηδονικό διήμερο, που θύμιζε συνεστιάσεις δωδεκάθεου με εορτασμούς στους οποίους η Αφροδίτη είχε την τιμητική της, μεταμφιέζεται σε Κένταυρο λόγω των ημερών, χτυπώντας την πόρτα του Τοξότη σήμερα 24/2 στις 2.45 το μεσημέρι.

Με την επιρροή του τριγώνου με τον Ουρανό, έχει διάθεση να ξορκίσει τα κακά πνεύματα αντιμετωπίζοντας τα εμπόδια με τα καλά στοχευμένα βέλη της.

Στις 4.59 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Άρη μας χαρίζει δυναμισμό και μαχητικότητα, αλλά δεν κατευνάζει το ανήσυχο πνεύμα, που ξεσπάει σπασμωδικά μπροστά στα εμπόδια.

Έχουμε την ανάγκη να πάμε κάτι παρακάτω, ξεκαθαρίζοντας και διεκδικώντας εκείνα που θεωρούμε πως δικαιούμαστε και μας αξίζουν, αλλά η παραμικρή δικαιολογία από τους άλλους μας εξάπτει επικίνδυνα, αυξάνοντας το ενδεχόμενο να χάσουμε το δίκιο μας.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο συσσωρευμένος θυμός μας, που μπορεί να μας εκθέσει σε ατυχήματα, ειδικά την ώρα που οδηγούμε.

Λίγο αργότερα η επιρροή του τετραγώνου με τον Ερμή, που κορυφώνεται 45’ μετά την έναρξη της 25/2, θα κάνει το βράδυ να μοιάζει στρατόπεδο σε επιφυλακή, αφού καμία διαπραγμάτευση δεν μπορεί να ικανοποιήσει το τελεσίδικο, που διεκδικούμε.

Στις 1.26 το πρωί, το τετράγωνο με τον Ήλιο, εκτός από αϋπνία και ένταση, θα φέρει εσωτερικές συγκρούσεις σε ότι αφορά στις υποσυνείδητες ανάγκες μας, ταλαντευόμενοι σε διλήμματα του στυλ, θέλω να έχω λουλούδια στη βεράντα μου, αλλά δεν μπορώ να τα φροντίζω ή πρέπει να θέσω το θέμα της συμβίωσης, αλλά φοβάμαι τη δέσμευση.

Λίγο αργότερα στις 2.58 το πρωί για όσους ξενυχτούν, αλλά και για όσους παραδόθηκαν στον ύπνο από την εξάντληση, το τρίγωνο με τον Δία έρχεται να προσφέρει ανακουφιστικές ώρες, σαν μια δροσερή σόδα σε ένα βαρύ στομάχι.

Ο κόμπος του θυμού και της έντασης ξεσφίγγει σιγά – σιγά, χαλαρώνοντας νου και σώμα, έχοντας την ευκαιρία να κινηθούμε πιο ευέλικτα και να διαπραγματευτούμε πιο εύκαμπτα και όχι τόσο άκαμπτα και ανυποχώρητα.

Με αυτή την λυτρωτική επιρροή η μέρα που θα ξημερώσει θα μας βρει ευλύγιστους με ανοιχτό μυαλό, περισσότερη ασφάλεια και λιγότερες απειλές, έχοντας όλο το χρόνο να ξαναδούμε τα γεγονότα που μας προβληματίζουν και να αναποδογυρίσουμε τη φορά των επιδιώξεων.

Από το μεσημέρι δε, η επιρροή του εξαγώνου με τον Κρόνο, που κορυφώνεται στις 8.20 το βράδυ θα μας αφήσει έκπληκτους με το πόσο ψύχραιμοι μπορούμε να γίνουμε, σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, φιλοσοφώντας παράλληλα τις ψυχολογικές μας αντιθέσεις.

Την επόμενη ημέρα 26/2, θα έχουμε την ευκαιρία ως το απόγευμα να συνειδητοποιήσουμε με ατέλειωτη ευχαρίστηση τη σοφή ρήση «Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο» και να πράξουμε ανάλογα.

Στις 7.09 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα θα αφαιρέσει και την τελευταία πικρόχολη αίσθηση, με τάσεις για ψυχαγωγία και εξωτερίκευση της ευαισθησίας μας.

Λίγο αργότερα στις 8.08 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ουρανό, θα αρκεστεί στο να αυξήσει τον ενθουσιασμό μας προς το ασυνήθιστο και το κυνήγι του αναπάντεχου.

Στις 9.32 το βράδυ, η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω για να μας υπενθυμίσει πως οι φιλοδοξίες αν δεν είναι παράλογες, μπορούν και πρέπει να πραγματοποιούνται.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved