Αστρολογική Εφημερία, από 22 έως 25 Φεβρουαρίου

Δεν μας διευκρινίζει επαρκώς αν η ξάπλα θα είναι αναγκαστική (έπεσε φαρδύς-πλατύς που λένε) και αν το τρέξιμο θα είναι του λαγού ή της λεοπάρδαλης
Αστρολογική Εφημερία, από 22 έως 25 Φεβρουαρίου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

20100627_John_Rizopoulos02JPEG

Ηρεμία επικρατεί στους ουρανούς αφού αν εξαιρέσουμε το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, μια όψη με σχετικά μεγάλη χρονική εμβέλεια επιρροής και συζητήσιμη ως προς την προσωπική διάσταση που μπορεί να έχει για τον καθένα μας, μέχρι την Παρασκευή τα μόνα ουράνια σώματα που συναντώνται είναι ο Ήλιος και ο Ερμής.

Επικοινωνιακά ζωηρές λοιπόν αναμένονται οι επόμενες ημέρες και για κάθε ζώδιο οι προτεραιότητες φαντάζουν διαφορετικές.

Λέοντες και Υδροχόοι καλούνται να διεκπεραιώσουν οικονομικές κυρίως υποθέσεις, ενώ Κριοί και Ζυγοί θα κινηθούν περισσότερο προς την κατεύθυνση της διευθέτησης εργασιακών θεμάτων, με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις να πολλαπλασιάζονται σαν τα μανιτάρια.

Ταύροι και Σκορπιοί θα ανανεώσουν τον κοινωνικό τους κύκλο -ενίοτε και την ...πολύ προσωπική τους ατζέντα- κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να υπάρξουν και οι αναπόφευκτες ...διαγραφές.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα μετακινηθούν περισσότερο από όσο συνηθίζουν και ίσως ...ζαλιστούν από τα πολλά σούρτα-φέρτα και τις ατέρμονες συζητήσεις-συσκέψεις.

Σε κάθε περίπτωση η ομαλή ή όχι εξέλιξη όλων αυτών των υποθέσεων εξαρτάται περισσότερο από τις συνθήκες και τα δεδομένα του κάθε γενέθλιου χάρτη.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές, ωστόσο, των ημερών θα είναι οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων που στην προσπάθεια τους να καλύψουν έγκαιρα τις «φρέσκες» αναγκαιότητες ή προτεραιότητες, θα έχουν σύμμαχο αλλά και αντίπαλο τον Άρη, που θα τον φορτωθούν στην ...καμπούρα τους μέχρι τις 2 Απριλίου.

Ο Άρης αλλάζει ταχύτητα και από τις 3:06 της Τετάρτης θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιο των Ιχθύων.

Σχέσεις, συνεργασίες, οικογενειακά θέματα αλλά και επαγγελματικοί στόχοι γίνονται το μήλον της Έριδος για Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, που αν μη τι άλλο για τις επόμενες σαράντα ημέρες δεν θα προλάβουν να πλήξουν ούτε δευτερόλεπτο.

Θυμίζω ότι η φύση της επιρροής του Άρη είναι κυματοειδής με υψηλές -ενεργειακά- κορυφές και βαθύτατες «κοιλιές». Από το τρέξιμο στην ξάπλα το πάει δηλαδή ο καπετάν φασαρίας του ζωδιακού, μόνο που δεν μας διευκρινίζει επαρκώς αν η ξάπλα θα είναι αναγκαστική (έπεσε φαρδύς-πλατύς που λένε) και αν το τρέξιμο θα είναι του λαγού ή της λεοπάρδαλης.

 

Ο συνολικός απολογισμός-ισολογισμός ενδέχεται τελικά να είναι ισορροπημένος για όλα τα ζώδια, μέχρι όμως να αποκατασταθεί η τάξη οι καρδιές πολλών θα πάνε στην ...Κούλουρη.

 

Τυπικά, για κάθε ζώδιο η αλλαγή βάρδιας του Άρη επιφυλάσσει άμεσα μάχες και διεκδικήσεις με διαφορετικούς «αντιπάλους» ή εισβολείς. Να θυμάστε όμως πως το fair play δεν είναι δεδομένο.

Κριός

Μάγισσες φέρτε βότανα... Οι απανταχού υπονομευτές ή σε ένα απλό καθημερινό επίπεδο εκείνοι/ες που δεν τους αφήνουν να κοιμηθούν. Επίσης, ιοί και μικρόβια, που έχουν ξεσαλώσει εντελώς.

Ταύρος

Παρ’ το δρόμο που σου πρέπει τον αγύριστο... Οι φίλοι/ες που η αξιοπιστία τους πιάνει πάτο.

Δίδυμοι

Θα σου δώσω μια να σπάσεις, αχ βρε κόσμε γυάλινε... Οι έχοντες και ασκούντες εξουσία.

Καρκίνος

Τι σου λέει η μάνα σου για μένα... Τα πεθερικά, τα κουνιαδάκια και οι κουμπάροι/ες. Ώρα να περιοριστεί λίγο το σόι που απλώνει τις χερούκλες του όσο δεν πάει...

Λέων

Θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου... Οι έφοροι, οι ασφαλιστές και όσοι/ες επιβουλεύονται το πορτοφόλι τους.

Παρθένος

Καβγαδάκι-καβγαδάκι ο έρωτας δεν ζει, πρέπει να χωρίσουμε δεν κάνουμε μαζί... Ο/η σύντροφος ή οι συνεργάτες.

Ζυγός

Όλη μέρα στα λιμάνια και τα ναυπηγεία... Οι συνάδελφοι στη δουλειά και γενικότερα όσοι/ες εμπλέκονται στην εργασία.

Σκορπιός

Τι σου ‘κανα και πίνεις... Οι μεγάλες αγάπες.

Τοξότης

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο... Τα πρόσωπα της οικογένειας.

Αιγόκερως

Αδέλφια μου, αλήτες πουλιά... Οι στενοί συγγενείς (αδέλφια, ξαδέλφια, θείοι κλπ) αλλά και οι ενοχλητικοί γείτονες.

Υδροχόος

Μου ‘φαγες όλα τα δαχτυλίδια... Οι συνδιεκδικητές που τρώνε -ή θέλουν να φάνε- από την ίδια πίτα. Ακόμη κι αυτός/η που αρπάζει το τελευταίο μήλο από το τελάρο στη λαϊκή.

Ιχθύς

Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο θεός ο ίδιος δεν με σταματά... Άπαντες και των ...εαυτών τους συμπεριλαμβανομένων.

 

Φυσικά η εγρήγορση και οι πιέσεις μπορούν να επιφέρουν θεαματικά αποτελέσματα κλείνοντας υποθέσεις και πετυχαίνοντας στόχους που κόντευαν να αραχνιάσουν.

 

Κλείνοντας να επισημάνω ότι ο αστρικός Άρης θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμη στον Υδροχόο (σήμερα είναι μόλις στην 6η μοίρα του ζωδίου), ενώ το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στην αστρική του εκδοχή γίνεται με τους πλανήτες να βρίσκονται στην 12η-13η μοίρα των Ιχθύων και του Τοξότη αντίστοιχα, αφορά δηλαδή περισσότερο όσες και όσους εκ των μεταβλητών ζωδίων έχουν γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved