Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 22 έως 24/2

Η Σελήνη στον Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 22 έως 24/2

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα αφαιρεί τη χλωμάδα της διήμερης συναισθηματικής αδιαθεσίας με ένα ευδιάθετο μακιγιάζ, λικνίζεται στον καθρέφτη, φορά ψηλοτάκουνες γόβες και αισθησιακό σύνολο και χτυπάει την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 22/2 στις 11:28 το πρωί.

Με την αίσθηση της επιρροής του τριγώνου με τον Άρη, ο δυναμισμός απογειώνεται, οι διαπραγματεύσεις δυναμιτίζονται και τα αποτελέσματα φοριούνται επάνω μας σαν παλτό αμύθητης αξίας.

Στις 1:17 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ερμή επικοινωνεί άψογα κάθε μας αίτημα και επιθυμία, με μια διαίσθηση που προλαβαίνει τον ήχο στ’ αυτιά χωρίς καμία έκπληξη.

Στις 5:34 το απόγευμα, το τρίγωνο με τον αιώνιο εραστή Ήλιο, μας φέρνει σε αντικριστή θέση με όμορφα συναισθήματα, που ο μόνος λόγος που καθόμαστε αντικριστά, είναι για να μπορούμε να τα ανταλλάσσουμε ευκολότερα.

Αισθανόμαστε πληρότητα, ζεστασιά, δύναμη και αποφασιστικότητα στο να διεκδικήσουμε οτιδήποτε, σε οποιονδήποτε τομέα μας απασχολεί.

Αυτή η ψυχική ευφορία συνεχίζεται ως το τέλος της ημέρας, αφού το βράδυ στις 11:05 το εξάγωνο με τον Πλούτωνα δοκιμάζει να προσδώσει κάτι μαγικό στο κυνήγι του δάσους, εμφανίζοντας νεράιδες, ξωτικά και τζίνι, έτοιμα να εκπληρώσουν τις επιθυμίες μας.

Όλη την επόμενη ημέρα 23/2 ο καπνός από τα μαγικά λυχνάρια μας κρατάει σε έκσταση, ανακαλύπτοντας το μυστήριο, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα των συνηθισμένων, αποκαλύπτοντας την άλλη πλευρά μιας πληκτικής δεδομένης πραγματικότητας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η επιρροή του εξαγώνου με την Αφροδίτη, που κορυφώνεται στις 2:10 το πρωί της 24/2, δημιουργεί την αίσθηση του «Too good to be true» υποσχόμενο συναρπαστικές ερωτικές στιγμές, σαν καλοστημένη παράσταση, που οι πρωταγωνιστές έχουν ερωτευτεί στην πραγματικότητα παράφορα ο ένας τον άλλον και το κοινό απολαμβάνει άναυδο, ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.

Στις 12:22 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και λίγο αργότερα στις 1:13 το μεσημέρι, το τρίγωνο με τον Ουρανό, κερνάνε ένα σπάνιο ηδύποτο, που συνδυάζει την φευγάτη φαντασία με την πρωτότυπη εμμονή, μεταμορφώνοντάς μας σε παραμυθένιους ήρωες, που σφραγίζουν το ευτυχισμένο τέλος στο ονειρικό παραμύθι.

Μετά από ένα τέτοιο φιλήδονο διήμερο, η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη στις 2:45 το μεσημέρι, επαναφέροντάς μας σε πιο φιλοσοφικές και μελετημένες τακτικές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved