Αστρολογική Εφημερία από 12 έως 14 Φεβρουαρίου

Είναι γνωστό πως η Υδροχοϊκή θεματολογία ξεφεύγει συνήθως από τα τετριμμένα, γι’ αυτό μην απορήσετε
Παπασταύρου Λίντα
Αστρολογική Εφημερία από 12 έως 14 Φεβρουαρίου

από τον Γιάννη Ριζόπουλο



20100627_John Rizopoulos02JPEG


Λίγα πράγματα και ...καλά αλλάζουν στον ουρανό το τριήμερο που ακολουθεί. Η ...διαρκής σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη εξακολουθεί βέβαια να ταράζει τον ύπνο και την καθημερινότητα των σταθερών κυρίως ζωδίων, που από την άλλη πλευρά θα έχουν και τη δυνατότητα να δώσουν τις μάχες τους και να τις κερδίσουν.

13_feb

Μια ισχυρή δόση έντασης ενδέχεται να πάρουν και όσες/οι εκ των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) έχουν τον Ήλιο τους στις τελευταίες μοίρες, αφού ο αστρικός Άρης θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι την Τρίτη.

Όσον αφορά την Κυριακή και τη Δευτέρα, που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω των ερωτικών must του Αγίου Βαλεντίνου, η σύνοδος του Ερμή με τη Δήμητρα στον Υδροχόο, είναι ένας μάλλον καλός οιωνός για κοινωνικές επαφές και ραντεβουδάκια, που ακόμη και αν δεν αποδώσουν άμεσα σίγουρα θα εμπλουτίσουν την ατζέντα μας. Το πρώτο ζητούμενο είναι η φιλικότητα και η διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών μας, δια ζώσης ή διαδικτυακών.

Η όψη βέβαια δεν εξαντλεί την επιρροή της στην κοινωνική δικτύωση, θα έλεγα μάλιστα ότι μάλλον θα φανεί περισσότερο χρήσιμη σε τεχνικά θέματα ή εφαρμογές, συμβάλλοντας επιπλέον σε γόνιμα downloads από την ανεξάντλητη παγκόσμια δεξαμενή των ιδεών.

Είναι γνωστό πως η Υδροχοϊκή θεματολογία ξεφεύγει συνήθως από τα τετριμμένα, γι’ αυτό μην απορήσετε, αν μεταξύ τυρού και αχλαδιού, ενσκήψουν και κάποιοι προβληματισμοί για την εξωγήινη ευφυΐα, αυτούς που «ζουν ανάμεσα μας» ή τις καρμικές σχέσεις των Οφιούχων...

Στο χορό της επικοινωνίας μπαίνει τόσο η αστρική Αφροδίτη από τον Τοξότη, όσο και ο τροπικός Κρόνος που τριγωνίζει τον Ερμή και τη Δήμητρα. Από αυτήν την άποψη, ακόμη και αν οι εξελίξεις υπολείπονται σε ταχύτητα και αμεσότητα, έχουν σίγουρα το πλεονέκτημα της αξιοπιστίας. Και βέβαια, αρκετοί/ες εκ των μεταβλητών ζωδίων -και ιδιαίτερα οι Τοξότες και οι Δίδυμοι- θα μπορέσουν να καρπωθούν τα καλά μιας σχέσης, φιλικής ή ερωτικής, που ίσως δεν έχει θεαματικά στοιχεία αλλά αντέχει στον χρόνο.

Όσον αφορά ειδικότερα το τρίγωνο Δήμητρας-Κρόνου, που είναι μια όψη σχετικά μακράς διαρκείας, εξυπηρετεί κάθε συμβιβαστική λύση και την χάραξη ενός μακρόπνοου σχεδιασμού, ιδιαίτερα σε συλλογικό επίπεδο. Επί προσωπικού, αποδέκτες της εξισορροπητικής ενέργειας είναι κυρίως τα τρία ζώδια του αέρα (Υδροχόος, Ζυγός και Δίδυμοι), ενώ ανάλογα οφέλη ενδέχεται να αποκομίσουν οι Παρθένοι, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί περίπου στο μέσον των ζωδίων τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved