Η επίδραση του ανάδρομου Ερμή στα ερωτικά μας

Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε και τι φέρνει σε κάθε άτομο η αναδρομή του Ερμή, όσον αφόρα στις ερωτικές σχέσεις;

Η επίδραση του ανάδρομου Ερμή στα ερωτικά μας

Ο Ερμής ήδη κινείται ανάδρομα από τις 22 Απριλίου και θα είναι ανάδρομος έως τις 15 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου. Θα μας υποβάλλει σε διάφορες δοκιμασίες και στον ερωτικό τομέα, δημιουργώντας ασάφειες, παρεξηγήσεις αλλά και παραπλανήσεις σε όλες τις επικοινωνίες και τις επαφές μας. Γι' αυτό, πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Για να δούμε πώς μπορούμε να αντιδράσουμε και τι φέρνει σε κάθε άτομο αυτή η αναδρομή, όσον αφόρα στις ερωτικές σχέσεις.

Κατάσταση Single

Εσείς που είστε ελεύθεροι μάλλον είστε και οι πιο τυχεροί. Μπορεί να προβληματίζεστε για το ποιοί είστε αλλά μια αναδρομή στο παρελθόν και η επαφή με τα συναισθήματα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας θα σας λύσει πολλές απορίες. Αυτό σας καλεί να κάνετε ο ανάδρομος Ερμής, να γυρίσετε στα παλιά, να αντιμετωπίσετε φαντάσματα-σχέσεις και πρώην (ένας - δυο ενδέχεται να επανεμφανιστούν πάντως) που πιθανόν να τριγυρνούν στο μυαλό σας και να τα βάλετε στη σωστή τους θέση.

Ανάδρομος Ερμής: Μύθοι, αλήθειες και παράξενα

It's Complicated

Μην περιμένετε αυτή η περίοδος να φέρει μια νέα κατεύθυνση στη σχέση σας. Μέχρι να γυρίσει ορθόδρομος (15/4), είναι καλύτερα να αφήσετε την κατάσταση να κυλήσει όπως είναι. Αν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και σας βασανίζουν απορίες, αποφύγετε κάθε συζήτηση με κεντρικό θέμα «που θα οδηγήσει αυτή η σχέση;» γιατί, έτσι κι αλλιώς, άκρη δε θα βγει. Ωστόσο, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

Σε σχέση

Δεν έχει σημασία, αν είστε μαζί μερικούς μήνες ή χρόνια, αυτή την στιγμή, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας κάνει να αμφιβάλλετε ακόμα και για το αν θέλετε να παραμείνετε σε αυτή τη σχέση. Να είστε υπομονετικοί. Αν έχει δημιουργηθεί μια απόσταση με το έτερο ήμισυ, αντί να πάρετε μια απόφαση που (μάλλον) θα μετανιώσετε, ίσως είναι προτιμότερο να επισκεφτείτε και πάλι ορισμένα από τα παλιά σας στέκια, να κάνετε κάτι που στο παρελθόν το είχατε ευχαριστηθεί και να επαναφέρετε στη μνήμη σας όλες τις καλές στιγμές που έχετε ζήσει ως ζευγάρι, ώστε να δείτε τα πράγματα από άλλη προοπτική.

Αρραβωνιασμένοι

Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κλείσετε εκκλησία, αίθουσα ή να κάνετε αγορές και γενικά οτιδήποτε τον επικείμενο γάμο σας γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξουν ή στην πορεία θα παρουσιαστούν επιπλοκές. Αν πρέπει οπωσδήποτε να προχωρήσετε σε κάποιες ενέργειες και δεν αναβάλλονται, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Έγγαμοι

Τόσο οι ελεύθεροι, όσοι κι εσείς οι παντρεμένοι ιδιαίτερο πρόβλημα δε θα αντιμετωπίσετε. Ίσα-ίσα μπορεί ο ανάδρομος Ερμής να ενισχύσει πραγματικά τη σχέση σας με το να ξαναθυμηθείτε τον έρωτά σας, όλα τα συναισθήματα που νιώσατε στο πρώτο σας ραντεβού και γενικά παλιές καλές στιγμές σας και να προσπαθήσετε κάποιες από αυτές να τις αναβιώσετε.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved