Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του astrology.gr. Μεγάλη Πέμπτη σήμερα, Ιερός Νιπτήρας, Μυστικός Δείπνος και σύλληψη στην Γεσθημανή.

Στο ...πνεύμα της ημέρας λοιπόν συνελήφθη και ο Άκης Τσοχατζόπουλος! Βέβαια η σύλληψη δεν θύμισε σε τίποτα εκείνες των απλών θνητών. Έτσι όπως έγινε η επιχείρηση θα νόμιζες πως ο Άκης ξαναπήρε υπουργείο και πως όλοι αυτοί ήταν η συνοδεία του. Πάντως δεν είδα ποιός του έδωσε το «φιλί του Ιούδα»...

Όσο για τα πολιτικά, αναμείνατε στον υπολογιστή σας... Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να μην σας αφήσουμε στην «νηστεία» και να λάβετε ένα πλήρες «μενού» πριν την Τρίτη του Πάσχα.

Η εξίσωση της ημέρας

Hades=Wi=Άρης/Vulcanus=Άρης/Κρονος= Φτώχεια, ένδεια φυσικές καταστροφές. Αποφασιστικότητα. Παίρνοντας αυτό που θέλω έστω και δια της βίας. Ακραία φαινόμενα θερμοκρασίας (πολύ ζέστη ή πολύ κρύο). Επικίνδυνη δύναμη. Πολεμοχαρείς ενέργειες. Για να κινήσουν τη γη από τις μηχανικές ενέργειες. Εργασία εκβάθυνσης. Εκβραχισμοί, γεωτρήσεις. Η υπηρεσία διάνοιξης δρόμων του στρατού η γνωστή Μ.Ο.Μ.Α. Σοβαρή ασθένεια που εμποδίζει την εργασία. Μια εργασία εποχιακή. Με προδιαγεγραμμένο τέλος. Απόλυση. Η υπερβολική προσπάθεια φέρνει ασθένεια.

Η μέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά και ίσως είναι σκόπιμο να «κατεβάσετε ταχύτητες», προσέχοντας παράλληλα και τις κακοτοπιές. Λέμε ναι στην σκληρή δουλειά, πάντα όμως μέσα στα όρια μας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: Ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Δ Λιαντίνη «Γκέμμα»

«Ο Ιησούς, δεν επέθανε την Παρασκευή στο λόφο του Γολγοθά, αλλά την Τετάρτη στο Όρος των Ελαίων. Ερημίτης, από τους άλλους παραμελημένος, και παράμερα. Ήτανε τότε που ίδρωνε αίμα, και ψιθύριζε ένδακρυς «περίλυπός έστιν ή ψυχή μου έως θανάτου».

Στα λόγια του «ίνατί με εγκατέλειπες;» βλέπω ένα συντριμμό χωρίς όρια. Το πιο αξιοθρήνητο ναυάγιο της υπαρκτικής βίωσης του ανθρώπου.»

Το τραγούδι της ημέρας: Carmina Burana –O Fortuna (παραθέτω και στίχους)

O Fortuna, velut Luna statu variabilis,

Semper crescis aut decrescis;

Vita detestabilis

Nunc obdurat et tunc curat ludomentis aciem,

Egestatem, potestatem dissolvit ut glaciem.

Sors immanis et inanis, rotatu volubilis,

Status malus, vana salus semper dissolubilis,

Obumbrata et velata michi quoque niteris;

Nunc per ludum dorsum nudum ferotui sceleris.

Sors salutis et virtutis michi nunc contraria

Est affectus et defectus semper in angaria.

Hoc in hora sine mora corde pulsum tangite;

Quod per sortem sternit fortem, mecum omnes plangite!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved