Star Stylist 12 Απριλίου - Διαλέξτε γήινες αποχρώσεις για το μακιγιάζ σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 12 Απριλίου - Διαλέξτε γήινες αποχρώσεις για το μακιγιάζ σας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Έφτασε και η Μεγάλη Πέμπτη! Σήμερα είναι η ημέρα που βάφουμε τα αυγά και φτιάχνουμε τσουρέκια. Λογικά με την ενέργεια της ημέρας ή που θα βάψετε τα πιο όμορφα αυγά ή που θα γίνετε κούκλες! Η Σελήνη σήμερα μεγαλοπιάστηκε!

Στα μαλλιά σας μεταμορφώσεις παντός τύπου επιτρέπονται έως επιβάλλονται κιόλας. Όσες δεν έχετε βάψει την ρίζα είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για να το κάνετε. Μην ξεχάσετε και το κούρεμα! Σήμερα θα σας βοηθήσει να μακρύνει το μαλλί σας πιο εύκολα και με υγεία.

Στα άκρα σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για μανικιούρ και πεντικιούρ. Αν δεν το κάνετε σήμερα, πότε θα το κάνετε; Είμαστε μια ανάσα πριν από το Πάσχα! Τα χρώματα που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις είναι το κόκκινο αλλά και το γαλλικό το οποίο θα έχει σχέδια με αποχρώσεις ενός σκούρου χρώματος (λόγω της ημέρας). Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε γήινες αποχρώσεις.

Στο μακιγιάζ σας διαλέξτε τεχνικές που θα δώσουν βάθος στο βλέμμα σας και θα τονίσουν τα μήλα στα μάγουλα σας. Οι αποχρώσεις της ημέρας είναι οι γήινες.

Η συμβουλή της ημέρας: Για άλλη μια φορά στην πρώτη σειρά καλό είναι να μπαίνει η υγεία. Μπορείτε να βάψετε τα αυγά με φυσικό τρόπο και όχι με τις βαφές που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Αν σκεφτόσαστε "τώρα τι λέει η τρελή", θα σας ενημερώσω ότι ένας απλός τρόπος είναι το νερό από τα παντζάρια!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Αιγοκερίνες που σκέπτονται να ξεκινήσουν διατροφή μετά το Πάσχα (ξέρετε να μην χάσουν και τα Πασχαλινά εδέσματα), οι Ταυρίνες που ετοιμάζουν τα τσουρέκια για καλό σκοπό και ξερογλείφονται, οι Παρθένες που θα καθαρίζουν ό, τι λερώνουν οι άλλες δύο, οι Διδυμίνες που προσπαθούν να κάνουν νηστεία αλλά είναι γλυκό το άτιμο και οι Κριαρίνες που είναι στην αναμονή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved