Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/4

Σελήνη στους Ιχθείς
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 16 έως 18/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα μετά από ένα όμορφο Πάσχα με ευχάριστους συνδαιτυμόνες, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου των Ιχθύων σήμερα 16/4 στις 8:38 το πρωί.

Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα στις 13:25 το μεσημέρι που επηρεάζει από το πρωί μας βυθίζει σε μια αγαλλίαση, που ξεκουράζει το σώμα και το πνεύμα από κάθε ένταση.

Η καλλιτεχνική μας τάση εξάπτεται τόσο πολύ, ώστε μπορεί να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό, από το να μεταποιήσουμε ένα αντικείμενο έως να φτιάξουμε ένα θεσπέσιο φαγητό. Επίσης κάθε τι που μοιάζει με παραμύθι είτε το βλέπουμε είτε το ακούμε, θα μας καθηλώσει στη θέα και στο άκουσμά του.

Η γενικότερη τάση μας για να αποδράσουμε στη δική μας εσωτερική γωνιά, εμποδίζεται με την αντίθεση με τον Άρη που κορυφώνεται στις 15:43 το μεσημέρι.

Όλο και κάτι θα γίνει που θα μας εκνευρίσει, ενώ η συγκαταβατική μας στάση μπορεί να εκληφθεί ως αδυναμία. Είναι καλύτερα ως το βράδυ να διεκδικήσουμε την ηρεμία μας και να δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν, πως έχουμε ανάγκη από λίγη ονειροπόληση και ρομαντισμό.

Στις 17/4 στις 2:59 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνει στέλνει στα κρεβάτια μας με μια μαγική αίσθηση, σαν να επενέβη επάνω μας με βελονισμό ο γκουρού του είδους.

Το ίδιο όμως θα αισθάνονται και όσοι για κάποιο λόγο δουλεύουν ή ξενυχτούν.

Στις 6:40 το πρωί το τετράγωνο με την Αφροδίτη ξεκινά την ημέρα με διάθεση αγορών, βόλτες στα μαγαζιά, περιπλάνηση σε οτιδήποτε μας διασκεδάζει και μας εξιτάρει, ενώ δεν σταματάμε να επιδιώκουμε να χορτάσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε την ατμοσφαιρική αυτή ημέρα.

Στις 17:35 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Δία, κλείνει το βράδυ σκορπώντας φιλιά, αγκαλιές, ευχές, υποσχέσεις, μελοδράματα και συγκινήσεις.

Νιώθουμε σαν να καλούμαστε να γράψουμε ένα σενάριο για ένα έργο που θα έχει τίτλο «Και μετά από το όνειρο πώς θα ζήσω στην πραγματικότητα». Φυσικά δεν έχουμε και πολλές ιδέες, αλλά δεν δείχνουμε να μας νοιάζει και πολύ.

Στις 18/4 η μέρα ξεκινά με τον απόηχο της προηγούμενης, δηλαδή με ένα γερμένο κεφάλι σαν σε παράθυρο τρένου, που συλλογίζεται όσα έζησε και όσα θα ζήσει. Δεν εκπέμπουμε ιδιαίτερη δραστηριότητα και αν έχουμε επιστρέψει από διακοπές, οι βαλίτσες θα περιμένουν πολύ για να αδειάσουν.

Όλα αυτά έως 19:00 το απόγευμα, που η Σελήνη μας αλλάζει ξανά τη διάθεση με την είσοδό της στον ασυγκράτητο Κριό και το ξύπνημα της δράσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved