Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 14/4

Σελήνη στον Αιγόκερω
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 11 έως 14/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα προετοιμάζεται για τις πολλές πλανητικές συναντήσεις της και με συγκρατημένο και πειθήνιο βλέμμα, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Αιγόκερω σήμερα 11/4 στις 20:02 το βράδυ.

Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα 7’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 12/4 επηρεάζει από το βράδυ μας με μια δημιουργική διάθεση, έχοντας την τάση να σχεδιάζουμε και να ιεραρχούμε τα πράγματα και τις εκκρεμότητές μας. Το αλάθητο ένστικτό μας συνταιριάζεται με τη λογική, δημιουργώντας πολύ καλές προϋποθέσεις για ένα ιδιαίτερο βράδυ.

Στις 2:22 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει και αυτό το προηγούμενο βράδυ, μας κάνει ενεργητικούς και άκρως αποτελεσματικούς στις κινήσεις και τις αποφάσεις μας.

Πολύ καλό διάστημα για να προετοιμάσουμε το περιεχόμενο της βαλίτσας του Πάσχα και να θέσουμε τις βάσεις για την άψογη οργάνωση του ταξιδιού μας.

Στις 5:32 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό επηρεάζει τις πρώτες πρωινές ώρες βάζοντας εμπόδια στην καθημερινότητά μας, εφόσον θέλουμε να επιβάλλουμε τις ανατρεπτικές ιδέες μας, προσπαθώντας να πείσουμε για τις προτάσεις μας.

Η σύνοδος με τον Πλούτωνα που ακολουθεί στις 12:30 το μεσημέρι θα μας φέρει ως το απόγευμα πολλές αντιπαραθέσεις, νιώθοντας μια ψυχρότητα για την οποία δεν λογοδοτούμε στις πιέσεις των άλλων, αλλά ούτε οι άλλοι λογοδοτούν σε εμάς. Τα αρνητικά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια βάφοντάς τα και αυτά με το κόκκινο των αυγών.

Η ημέρα είναι από μόνη της βαριά και η όψη αυτή δίνει τάση για ξεσπάσματα, που πολλοί θα βιώσουν σαν συναισθηματικό πένθος.

Στις 23:43 το βράδυ το τρίγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, έρχεται σαν λύτρωση για την πεσμένη ψυχολογία μας, αναγνωρίζοντας πως όλα είναι ένας κύκλος στον οποίο βιώνουμε τα διάφορα σημεία του συνεχώς και επαναλαμβανόμενα. Το βράδυ κλείνει με αγαλλίαση, πρακτικότητα και λογικούς συνειρμούς.

Στις 13/4 στις 13:50 το μεσημέρι το τετράγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το πρωί και το τετράγωνο με τον Κρόνο που κορυφώνεται στις 18.11 το απόγευμα, δημιουργούν μελαγχολική διάθεση, έντονες υπαρξιακές ανησυχίες και συμβαδίζουν απόλυτα με την πένθιμη ημέρα και την περιφορά του επιταφίου. Η μέρα παρά την σκληρότητα που την διέπει, προσφέρεται για απομόνωση και έναν ειλικρινή διάλογο με τον εαυτό μας, για το τι θέλουμε να αναστήσουμε πραγματικά.

Στις 20:04 το βράδυ, το εξάγωνο με τον Ερμή θα βοηθήσει στην διεξοδική μας συνομιλία με το μέσα μας, υποδεικνύοντας τρόπους και ξεκαθαρίζοντας πολλές σκέψεις.

48’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 14/4 πλέον, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, κρατώντας γερά το φαναράκι μας, στο κερί της ανάστασης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved