11 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
11 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









21 έως 22 Κριού

Σύμβολο: «Η χελώνα ξεπερνά τον κοιμώμενο λαγό»

Ερμηνεία: Η μοίρα αυτή από μόνη της δεν είναι άσχημη αλλά τελικά, ο άνθρωπος εδώ ενδέχεται να σπαταλήσει τα πλεονεκτήματα του. Ανέμελος, ανοργάνωτος και αδρανής του είναι μάλλον δύσκολο να είναι καλός και υπεύθυνος σύντροφος. Προτιμά να μην προβληματίζεται, αγαπά τις ανέσεις και σπάνια καλλιεργεί τα ταλέντα του. Αν πάντως καταφέρει να κυριαρχήσει στις τάσεις του να βολεύεται στα εύκολα, μπορεί να κερδίσει την επιτυχία και να μείνει ικανοποιημένος από τη ζωή του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πολλά ταλέντα έχουν χαθεί στον κόσμο από την έλλειψη λίγου θάρρους. Κάθε μέρα φεύγουν από τη ζωή άγνωστοι άνθρωποι που η συστολή τους εμπόδισε να κάνουν το πρώτο βήμα» Sydney Smith

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Παρ’ ότι δεν θα λείψουν οι συναισθηματικοί κλυδωνισμοί και τα πιεστικά διλήμματα, έχετε τον τρόπο να «γυρίσετε» τα πράγματα υπέρ σας. Δεν αποκλείεται για παράδειγμα να βγείτε κερδισμένοι από «καραμπόλες» σε διεκδικήσεις, κερδίζοντας τελικά το πρόσωπο της αρεσκείας σας. Ακόμη, έχετε την δυνατότητα να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να βελτιώσετε θεαματικά την οικογενειακή σας κατάσταση.

Οικονομικά

Οι ουρανοί είναι με το μέρος σας και αν δεν κάνετε κάποιο χοντρό διαχειριστικό λάθος, θα μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την θέση σας, τόσο οικονομικά, όσο και επαγγελματικά. Αν χρειαστείτε βοήθεια από σημαίνοντα πρόσωπα, ζητήστε την.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved