Star Stylist 11 Απριλίου - Για τα νύχια σας σήμερα επιλέξτε το κόκκινο

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 11 Απριλίου - Για τα νύχια σας σήμερα επιλέξτε το κόκκινο

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Τα ετερώνυμα έλκονται… αυτό να φανταστώ ότι το ξέρετε. Καλά όλα αυτά αλλά και τα ανάδρομα δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορες. Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα! Πόσες από εμάς δεν είπαμε «περσινά, ξινά σταφύλια»… ξέρετε για αυτά που έσκασαν από το πουθενά! Καθένας με τον καημό του αλλά εμείς τι φταίμε;

Για τα μαλλιά σας διαλέξτε την βαφή, εάν σκέφτεστε την απόχρωση του κόκκινου(θα ταιριάζει και με το Πάσχα)! Αλλιώς κάντε ένα ανάλαφρο χτένισμα, το οποίο θα έχει όγκο και σίγουρα ένα αξεσουάρ.

Για τα νύχια σας αφήστε να περάσει λίγο η μέρα και μετά κάντε ένα μανικιούρ. Τόσο καιρό το έχετε βάλει στην αναμονή… δρομολογήστε το σιγά-σιγά! Τα χρώματα που ταιριάζουν σήμερα είναι το κόκκινο και το θαλασσί ή το μπλε. Φυσικά μην τα συνδυάσετε όλα μαζί!

Για το μακιγιάζ σας σήμερα διαλέξτε κάτι ανάλαφρο. Απαλές αποχρώσεις του θαλασσί και του μωβ στα μάτια σας θα είναι ιδανικές. Εάν προσθέτατε και μωβ μολύβι, τότε θα έδειχνε πιο γλυκό το αποτέλεσμα! Το ρουζ σε κοραλλί αποχρώσεις όπως και το lip-gloss θα σας δώσει την αίσθηση του εξωτικού!

Η συμβουλή της ημέρας: Μην ξεχνάτε να ξεβάφετε το πρόσωπο σας κάθε βράδυ και να του προσφέρετε την περιποίηση που χρειάζεται.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Διδυμίνες που έχουν κάνει πάταγο, οι Τοξοτίνες που τις σιγοντάρουν, οι Κριαρίνες «πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις!», οι Παρθένες που «το χάσαμε το κορμί πατριώτη» και οι Ζυγίνες που νομίζουν ότι περνούν απαρατήρητες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved