Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 11/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλή ημέρα σε όλους τους αναγνώστες του astrology.gr και όχι μόνο. Φτάσαμε αισίως στην Μεγάλη Τετάρτη όπου έχουμε την συγχώρεση αμαρτιών της πόρνης που άλειψε τον Ιησού με μύρο. Επίσης είναι η μέρα όπου ο Ιούδας έκανε το deal για την παράδοση του Χριστού. Και θα πρέπει να είχε στον χάρτη του: WI/HA=JU: Οικονομικές συναλλαγές με βρώμικους τρόπους. Χρήματα δια μέσω βρώμικων μεθόδων.

Σήμερα επίσης λέγεται πως θα διαλυθεί η Βουλή. Αφού επιτέλεσαν τον έργο τους, κάποιοι είναι στεναχωρημένοι επειδή ο κόσμος θα τους στείλει στην εφεδρεία με παχυλή σύνταξη. Πάντως με το που ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών την επόμενη (αν όχι την ίδια μέρα) θα δείτε το πρώτο μέρος αναρτημένο των πολιτικών εκτιμήσεων κατά τας ...Uranian γραφάς!

Η εξίσωση της ημέρας είναι πολύ ιδιαίτερη, αφού ξεκινά μεν από σήμερα αλλά έχει ισχύ για ένα διάστημα τουλάχιστον 5 μηνών.

Ουρανός= Hades/Admetos=Wi/Admetos= Kronos=Apollon=Hades:

Οι νόμοι και οι αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας. Σε ζητήματα εργασίας ο προϊστάμενος. Τα διατάγματα και οι αποφάσεις. Ο άξονας της αστρολογικής ενασχόλησης, των μαθηματικών, των επιστημών και του εμπορίου. Τα επιτεύγματα. Ξεπερνώντας τα όρια. Μεγάλη καταστροφή και αγριότητα. Ο μεγάλος εγκληματίας. Οι ιδιωτικοί ερευνητές (detective). Σε αστυνομικά ζητήματα το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, το Τμήμα Ηθών & Εκβιαστών. Προβλήματα με επώνυμα άτομα των media. Οι μυστικές έρευνες. Ξαφνική ένδεια. Ξαφνική σοβαρή εχθρότητα. Για να θαφτεί κάτω από κάτι.

Κι ακόμη...

Φωτογραφία μέσω δορυφόρων. Μεγάλη αμέλεια. Μεγάλη έλλειψη πρώτων υλών. Παράξενες μέθοδοι της κυβέρνησης. Έναρξη δύσκολων ημερών για πολλούς ανθρώπους. Ένας θάνατος ενός τρίτου ατόμου που σοκάρει και συγκλονίζει. Ένα γεγονός που σχετίζεται με μια συντριβή (κυριολεκτικά ή μεταφορικά). Μια προσωπικότητα διαταραγμένη. Η αρχή του τέλους μιας δυσάρεστης κατάστασης. Κέρδη από πρώτες ύλες και από πράγματα άχρηστα ή μη αξιοποιήσιμα .

Νέες πρώτες ύλες από τη γη ή από τον άνθρακα κ.λπ. Εξόρυξη πρώτων υλών. Μια επιτυχία περιορισμένου βεληνεκούς. Δυσκολία στο εμπόριο. Μια αρχή- η εκκίνηση μιας μεγάλης αλλαγής.

Ερευνάτε τας γραφάς, λοιπόν!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Εσείς κερδίσατε της εκλογές, εγώ όμως κέρδισα στην καταμέτρηση ψήφων» Anastasio Somoza, Δικτάτορας της Νικαράγουα

Το τραγούδι της ημέρας: Τραγούδι με αισθηματικό –πολιτικό και ανθρώπινο περιεχόμενο. Κι Ύστερα (σε διπλή ερμηνεία με τον Κώστα Χατζή και την θεά Μαρινέλλα). Καλή ακρόαση…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved