Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/4

Εξισώνει ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του astrology.gr. Το τροπάριο της Κασσιανής θα μας θυμίζει συνεχώς ότι η αγάπη συγχωρεί και θεραπεύει τα πάντα. Όμως η Μεγάλη Τρίτη σχετίζεται και με την εκδίωξη των Φαρισαίων από τον Ναό, ο οποίος είχε μεταβληθεί σε «οίκο εμπορίου». Έχοντας την εικόνα από τις ταινίες, με την οργισμένη μορφή του Ιησού, είμαι πεπεισμένος πως είχαμε ...MA/KR=AS: Επαφές με άτομα όπου είτε είναι είτε νοιώθουν ανεξάρτητα. Απειλή –προειδοποίηση από κάποιον υψηλά ιστάμενο ή ακόμα και από την ιδία την κυβέρνηση. Σύλληψη.

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Ήλιος =Βόρειος Δεσμός= Ουρανός/Cupido:

Η ανταπόκριση του σώματος στα ερωτικά καλέσματα. Η προσωπική έλξη και

ακτινοβολία. Εάν λάμπει κάποιος σαν προσωπικότητα ή όχι. Ο μαγνητισμός. Η αγάπη. Το να βρεθείς ως αυτόπτης μάρτυρας ενός σημαντικού γεγονότος. Ημέρες με συνταρακτικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε μια σχέση ή μια μικρή ομάδα. Για να αποφασίσει γρήγορα για μια σχέση.

Σήμερα διώξτε από μέσα σας τους «Φαρισαίους» που λερώνουν την αγνότητα των συναισθημάτων σας. Και να θυμάστε πως, όταν έρθει η ώρα, η παρουσία σας σε ένα μέρος όσο τυχαία κι αν φαίνεται, μπορεί να είναι καταλυτική ή μεστή νοήματος.

Το απόφθεγμα της ημέρας:

«Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν

και τα βασίλεια κι όλα,

τίποτα δεν είναι,

σαν στητή, μένει η ψυχή κι ολόρθη».

Διονύσιος Σολωμός

Το τραγούδι της ημέρας: Bee Gees - Staying alive

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved