Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/4

Σελήνη στον Τοξότη
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9 έως 11/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα με ύφος επικίνδυνης αποστολής που πρέπει να πετύχει, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Τοξότη, σήμερα 9/4 στις 18:13 το απόγευμα.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 21:59 το βράδυ, μας έχει κάνει να αναζητάμε στα συρτάρια τα κοχύλια του καλοκαιριού, φιλοσοφώντας παλιές εποχές και φαντασιώνοντας τις νέες. Η ρομαντική μας διάθεση ακροβατεί, ψάχνοντας τρόπους να εκφραστεί χωρίς να είναι σίγουρη για τις προθέσεις της.

Η σύγχυση και η ανικανοποίητη αίσθηση που μας κυριεύουν, αποκτούν μια μορφή με το τετράγωνο με τον Άρη που κορυφώνεται 22’ λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στις 10/4.

Η όψη αυτή επηρεάζει ώρες πριν παράλληλα με την προηγούμενη δημιουργώντας σιγά-σιγά ένα κλίμα δυσφορίας, έντονης ενόχλησης και εκνευρισμού.

Το Ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τους δύο αυτούς πλανήτες μας κάνει πολύ ευμετάβλητους, ενώ η κρίση μας είναι θολή και οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και αποφάσεις. Η πιθανότητα να κάνουμε παράξενα πράγματα και να ξεσπάσουμε στους γύρω μας ή στον εαυτό μας είναι μεγάλη.

Η δημιουργικότητα της όψης είναι πολύ ισχυρή και θα ήταν ιδανικό να βρούμε κάτι να ασχοληθούμε αυτό το διάστημα. Ακόμα και αν πλανηθούμε, είναι προτιμότερο από έναν ψυχοφθόρο διαπληκτισμό, που τελικά δεν θα εκτονώσει τα νεύρα μας.

Στις 3:01 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό θα ξεσηκώσει ευχάριστα όσους για κάποιο λόγο δεν κοιμούνται, δίνοντας την ευκαιρία για ένα διάλειμμα νοητικής ευρεσιτεχνίας, που θα διορθώσει πρόσκαιρα το προϋπάρχον βαρύ κλίμα.

Λίγα λεπτά αργότερα στις 3:28, η αντίθεση με την Αφροδίτη συνδέεται άμεσα με τις προηγούμενες όψεις του Άρη – Ποσειδώνα, σχηματίζοντας με τη Σελήνη έναν Μεγάλο Σταυρό, που μοιάζει με ψυχολογικό Γολγοθά.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη αφήνοντάς μας με μια γεύση τρικυμίας στα χείλη όπως είπε και ο μεγάλος ποιητής.

Είναι σχεδόν απίθανο να θελήσουμε να κάνουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από το να ονειροπολούμε διαρκώς ειδικά με ένα βιβλίο στο χέρι, ενώ ακόμα και σε ένα σημαντικό meeting, θα είμαστε χαμένοι στις σκέψεις μας φτιάχνοντας σκίτσα στα επαγγελματικά μας σημειωματάρια. Στην περίπτωση που χρειαστεί να διευθετήσουμε κάποιες εκκρεμότητες χρειάζεται συγκέντρωση, γιατί ο αποσυντονισμός είναι μεγάλος.

Το decadence αυτό θα μας εγκαταλείψει προς μεγάλη μας χαρά στις 11/4 στις 5:51 το πρωί, που το τρίγωνο με τον Ήλιο μας ξυπνά από το λήθαργο, δίνοντας στην ημέρα μας νέα πνοή, αισιόδοξη διάθεση και ενέργεια. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, δραστηριοποιούμενοι προς κάθε κατεύθυνση, ενώ η επιδίωξη οποιασδήποτε εκδήλωσης, συμβουλίου, η συνάντησης θα μας επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Στις 14:05 το μεσημέρι το εξάγωνο με τον Κρόνο επιβεβαιώνει πως έχουμε ξαναβρεί τον εαυτό μας και ως το βράδυ γινόμαστε οι καλύτεροι προπονητές της επίλεκτης ψυχολογικής μας ομάδας.

Χρειάζεται αυτή η γερή προπόνηση λίγο πριν η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω στις 20:02 το βράδυ, διότι το παιχνίδι θα έχει μεγάλη διάρκεια και πολύ θέαμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved