9 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
9 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.



19 έως 20 Κριού

Σύμβολο: «Ο Οδυσσέας στη σπηλιά του Πολύφημου»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ μπορεί να έχει πολύ λίγους ηθικούς ενδοιασμούς ή να μην έχει καθόλου, όταν πρόκειται να πετύχει έναν στόχο. Συνήθως έχει ένα μυαλό πρωτότυπο, ανεξάντλητο σε ιδέες και εμπνεύσεις. Πολύ δραστήριος και τολμηρός, τολμά το καινούργιο με την παράφορη ανυπομονησία του κυνηγού της περιπέτειας. Ζει για να ανακαλύπτει, να ψάχνει, να ταξιδεύει, είτε για αναψυχή είτε με έναν σκοπό. Αδύνατο σημείο του είναι η «άγνοια κινδύνου» που μπορεί να τον μπλέξει σε σοβαρούς μπελάδες.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Οι νόμοι είναι όπως οι παροιμίες. Πάντα βρίσκουμε έναν που να δικαιολογεί την παράβαση ενός άλλου» Henri Maret

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Τα πάθη δεν θα λείψουν, σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα θα συνδυαστούν με μια ...διακεκριμένη dolce vita! Οπωσδήποτε η κατάσταση θα είναι πιο «δραματική» για τους ήδη δεσμευμένους, που καλούνται να διαχειριστούν ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις εντός της σχέσης τους και να «ξεβολευτούν». Σε κάποιες περιπτώσεις θα προκύψουν «θέματα» στον χώρο εργασίας.

Οικονομικά

Θα έχετε μια καλή ευκαιρία να ρυθμίσετε διάφορα θέματα επ’ ωφελεία σας κι αν αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, θα βελτιώσετε κατά πολύ τόσο τα οικονομικά σας, όσο και τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Οι λύσεις και οι επιλογές που θα έχετε στην διάθεση σας θα είναι μάλλον εύκολες, αφού έχουν να κάνουν με την υποστήριξη «ισχυρών» παραγόντων προς το πρόσωπο σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved