Star Stylist 9 Απριλίου - Τα χρώματα της Ίριδας στα νύχια σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 9 Απριλίου - Τα χρώματα της Ίριδας στα νύχια σας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Καλή Μεγάλη Εβδομάδα. Ξεκινήσατε την νηστεία ή όχι ακόμα; Βέβαια, όταν λέμε νηστεία το εννοούμε και όχι μικρές κλεφτές επιδρομές στο ψυγείο (ή άλλες επιδρομές), επειδή ο Άρης ακόμα δεν είναι με το μέρος μας... Καλή επιτυχία!

Για τα μαλλιά σας σήμερα έχουμε μια πολύ γλυκιά πρόταση. Έρχονται οι μπούκλες στην πρώτη γραμμή με τα πιο ονειρεμένα χτενίσματα. Μικρά πιασίματα στο πλάι θα γλυκάνουν το χτένισμα αλλά σε γενικές γραμμές τα μαλλιά να είναι κάτω για να φτιάχνουν το μοιραίο γλυκό μαλλί!

Για τα νύχια σας διαλέξτε τα πιο ρομαντικά χρώματα. Οι αποχρώσεις της Ίριδος είναι οι πιο ιδανικές. Βέβαια υπάρχει και η άποψη του γαλλικού, φτιάχνοντας την γραμμή με καφέ και βάζοντας στην βάση παλ χρώμα.

Για το μακιγιάζ σας μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση μπορεί να γίνει, εάν βάψετε το μάτι σας με τουρκουάζ (και τις αποχρώσεις του) στο κέντρο του ματιού και την εσωτερική γωνία με πιο ανοιχτή απόχρωση. Στην εξωτερική γωνία βάλτε λίγο σκούρο γκρι. Τελειώστε το μακιγιάζ σας, τραβώντας μια λεπτή γραμμή eyeliner πάνω από το βλέφαρό σας.

Η συμβουλή της ημέρας: Για ένα λευκό και λαμπερό χαμόγελο το χοντρό αλάτι και η μαγειρική σόδα ανακατεμένα με λίγο νερό μπορούν να κάνουν θαύματα. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά και μετά ξεβγάλετε το!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Σκορπίνες που θέλουν, οι Διδυμίνες που ερωτεύονται, οι Ιχθύες που ψάχνονται, οι Παρθένες που προσπαθούν και οι Κριαρίνες που ξαφνιάζουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved