Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/4

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Παπασταύρου Λίντα
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/4

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα!

Μετά το θαύμα της Αναστάσεως του Λαζάρου και την πανηγυρική είσοδο στα Ιεροσόλυμα, φτάσαμε στην Μεγάλη Δευτέρα, μια μέρα που σχετίζεται με την άκαρπη συκιά που την καταράστηκε ο Χριστός και ξεράθηκε και τον Ιωσήφ τον Πάγκαλο τον 11ο γιο του Ιακώβ.

Ενώ όμως πλησιάζει η γιορτή της Αγάπης τα συμπτώματα βίας δεν λένε να σταματήσουν.

-Στην Κρήτη υπήρξε ένα γεγονός αστυνομικής βίας σε έναν 18χρονο. Αν και οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως ούτε που τον άγγιξαν, έχει πολλαπλά τραύματα σε ζωτικά όργανα. Ματιασμένο θα είναι το παιδί...

-Και στο Σύνταγμα σύμφωνα με την Αστυνομία, κάποιοι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε έναν - εκτός υπηρεσίας - ειδικό φρουρό, την ώρα που εκείνος εξερχόταν από το σταθμό του μετρό. Τον ξυλοκόπησαν με το γκλομπ του, ενώ το πουκάμισό του το κρέμασαν στο δέντρο κάτω από το οποίο ο 77χρονος Δημήτρης Χριστούλας είχε βάλει τέρμα στη ζωή του. Λίγη ώρα μετά, κατέβασαν το πουκάμισο από το δέντρο και το έκαψαν μπροστά στο σιντριβάνι της πλατείας.

-Ο κ Παπαδήμος λέει θα πάει Μεγάλη Τρίτη στον Πρόεδρο για να διαλύσει την Βουλή. Ίσα-ίσα προλαβαίνει γιατί με τον θυμό που έχει ο κόσμος θα την διαλύσει αυτός …κυριολεκτικά!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Βόρειος Δεσμός/Zeus= Ερμής/Poseidon = Poseidon= Πλούτωνας/Vulcanus:

Συγκέντρωση. Σχέδια για μια διανοητική εργασία. Πνευματικές δημιουργίες από κοινού με άλλους. Για να συγκεντρώσουν τη σκέψη στις μεγάλες αλλαγές. Για να μιλήσει, για να συζητήσει . Για να πρέπει να αλλάξει γρήγορα τον τρόπο σκέψης.

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή, η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων και πνευματικές αναζητήσεις.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στο τέλος νικά πάντα η αλήθεια. Δυστυχώς είμαστε ακόμα στην αρχή» Zarko Petan

Το τραγούδι της ημέρας: Πριγκηπέσα – Σωκράτης Μάλαμας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved