Πέμπτη 19 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 16' 22" ΤΑΥΡΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 19' 21" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 02° 08' 50" ΔΙΔΥΜΟΙ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 19° 05' 29" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 25° 44' 04" ΙΧΘΥΕΣ
ΔΙΑΣ - 01° 33' 46" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 01' 33" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 15° 35' 48" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 00' 51" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 30' 38" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 30' 27" ΤΑΥΡΟΣ R

8 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

 

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

8 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

 

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

 

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

 

 

 

 

 

18 έως 19 Κριού

 

Σύμβολο: «Ένας χρυσοθήρας που εργάζεται στο ορυχείο του, με έναν σάκο με βώλους χρυσού κρέμεται από τη ζώνη του. Το πρόσωπό του προδίνει μια σκληρή, δύσκολη ζωή».

 

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ χρειάζεται «ενέσεις» πνευματικότητας, διαφορετικά μπορεί να μην έχει άλλο σκοπό στη ζωή του από το υλικό κέρδος. Η ψυχή του είναι ευαίσθητη, είναι συναισθηματικός αλλά η ανάγκη του να βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο τον κάνει λίγο στρυφνό.

 

Το απόφθεγμα της μοίρας: «H Οικονομία δεν έχει να κάνει με την εξοικονόμηση χρημάτων αλλά με το πώς να ξοδεύονται χρήματα με σοφό τρόπο» Thomas Huxley

 

Χ.Δ.

 

 

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

 

Αισθηματικά

Αρκετά ταραγμένη προβλέπεται να είναι η χρονιά σας, με έναν -τουλάχιστον- μεγάλο έρωτα να κλέβει την παράσταση. Φυσικά οι καταστάσεις θα έχουν τα πάνω τους αλλά και τα κάτω τους, οπότε ...προσδεθείτε και απολαύστε το!

 

 

Οικονομικά

Η χρονιά σας θα είναι καλή με αρκετές ευκαιρίες και πολλές συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις που θα συμβάλλουν στον καλύτερο σχεδιασμό των προσπαθειών σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Προσπαθήστε μόνον να μην εμπλέξετε τις προσωπικές με τις οικονομικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις.

 

Γ.Ρ

 

Οι υποχρεώσεις προηγούνται και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και προνοητικοί για την «κακιά στιγμή». Ακόμη αποφύγετε τις συνεργασίες ή τις «σφικτές» δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν οι όροι τους δεν διασφαλίζουν την ομαλή «έξοδο» σας, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Τηρώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορέσετε να διατηρήσετε το «αξιόμαχο» σας σε μια γενικά δύσκολη χρονιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται κριθείτε αυστηρά, οπότε ...φυλάξτε τα νώτα σας!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved