Star Stylist 8 Απριλίου - Δώστε όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 8 Απριλίου - Δώστε όγκο και κίνηση στα μαλλιά σας

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Και αν μου κάτσει;… που πήγε το μυαλό σας; Για το Τζόκερ μιλάω! Επειδή τα υπόλοιπα (ξέρετε τα περίεργα) βγαίνουν με το ζόρι και δια της βίας (που λέει ο λόγος)!

Στα μαλλιά σας ήρθε η ώρα να κάνετε το μοιραίο! Φυσικά εννοώ το μαλλί της μοιραίας γυναίκας. Χτενίστε τα δίνοντάς τους όγκο και κίνηση. Μια καλή πρόταση είναι να τους δώσετε λίγο σπάσιμο ή μια κλήση προς τα έξω. Πάνω από όλα όμως να τα αφήσετε ελεύθερα.

Στα νύχια σας αποφύγετε το μανικιούρ. Το βάψιμο με τα χρώματα του κόκκινου και κατά προτίμηση της βαθιάς του απόχρωσης, είναι η δελεαστική πρόταση με την προκλητική εμφάνιση της ημέρας.

Στο μακιγιάζ σας διαλέξτε να κάνετε το Smokey eyes σε λίγο πιο ανοιξιάτικη έκδοση. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μαύρη σκιά, μπορείτε να διαλέξετε μια καφέ ή και μία μπλε. Απλά μην ξεχάσετε το eye liner και την μάσκαρα. Σήμερα, το βλέμμα σας πρέπει να είναι έντονο και να μαγνητίζει οποιονδήποτε σας κοιτάξει.

Η συμβουλή της ημέρας: Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας! Ό, τι εργαλείο χρησιμοποιείτε στα μαλλιά σας, φροντίστε να είναι κεραμικό επειδή έχει λιγότερες πιθανότητες να τους κάνει ζημιά.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: φυσικά οι Σκορπίνες που με ένα βλέμμα τους σε έχουν κατακτήσει, οι Ζυγίνες που την έχουν ακούσει με την Πανσέληνο, οι Κριαρίνες που έχουν πάρει όλη την ενέργεια και έχουν γίνει καπνός, οι Καρκίνες που έχουν κάνει αχταρμά τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά, οι Αιγοκερίνες που η φλόγα και το πάθος έγιναν ολόκληρο λάθος και οι Παρθένες που αναμένουν στο ακουστικό τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved