7 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Παπασταύρου Λίντα
7 Απριλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;



Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.



Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.









17 έως 18 Κριού

Σύμβολο: «Νύχτα γάμου στο παλάτι. Η Βασίλισσα ντυμένη ακόμη στα νυφικά, περιμένει καθισμένη στο κρεβάτι».

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ συχνά φτάνει τους στόχους του με την υποστήριξη μιας γυναίκας. Ακόμη, αυτή η μοίρα δίνει συνήθως οξύνοια, κοινωνικό και εγκάρδιο χαρακτήρα, ειρηνικούς τρόπους καρτερικότητα αλλά και μαχητικότητα όταν πρέπει. Μια τέτοια προσωπικότητα πολλοί την ζηλεύουν ή την μάχονται αλλά όλοι την εκτιμούν και την υπολογίζουν. Γενικά έχει ισορροπημένο χαρακτήρα και μεγάλο αυτοέλεγχο, απαραίτητα στοιχεία για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής, που δεν θα είναι και λίγες.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ένα όχι που βγήκε από μια βαθιά πεποίθηση είναι πολύ καλύτερο -και πιο μεγαλειώδες- από ένα ναι που ειπώθηκε για να ευχαριστήσει ή, χειρότερα, για να αποφύγει φασαρίες» Μαχάτμα Γκάντι

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Ο έρωτας κτυπά την πόρτα σας και θα είναι πραγματικά δύσκολο να του αντισταθείτε. Ουσιαστικά όμως μπαίνετε σε μια χρονιά διεκδικήσεων και ανταγωνισμών, όπου όλα παίζονται και τίποτε δεν είναι σίγουρο. Επιπλέον θα χρειαστεί να κινηθείτε ευέλικτα προσπερνώντας ή αντιμετωπίζοντας ίντριγκες και ασαφείς καταστάσεις. Το σκηνικό πάντως είναι άκρως ...κινηματογραφικό με τα πιο τρελά ή ευφάνταστα σενάρια να γίνονται πραγματικότητα, οπότε ετοιμαστείτε να «πετάξετε»!

Οικονομικά

Θα σας είναι μάλλον δύσκολο να τηρήσετε ένα πρόγραμμα, αφού οι καταστάσεις αλλά και οι διαθέσεις σας θα αλλάζουν με αιτία κι αφορμή το συναίσθημα σας, που δείχνει να είναι αρκετά «φουρτουνιασμένο». Έτσι λοιπόν το πιθανότερο είναι να έχετε διαδοχικά πάνω-κάτω, περνώντας από περιόδους όπου έχετε τα πάντα αλλά και το απόλυτο ...τίποτα!

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανταγωνισμοί και ζήλειες, με πολλά να κρίνονται από συμπάθειες και φλογερά ειδύλλια. Έχετε πάντως το νου σας για εξαπατήσεις και «στημένα» παιχνίδια.

Γ.Ρ


Οι υποχρεώσεις προηγούνται και γι’ αυτό θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και προνοητικοί για την «κακιά στιγμή». Ακόμη αποφύγετε τις συνεργασίες ή τις «σφικτές» δεσμεύσεις, ιδιαίτερα αν οι όροι τους δεν διασφαλίζουν την ομαλή «έξοδο» σας, στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. Τηρώντας αυτούς τους βασικούς κανόνες θα μπορέσετε να διατηρήσετε το «αξιόμαχο» σας σε μια γενικά δύσκολη χρονιά. Στον επαγγελματικό τομέα, ενδέχεται κριθείτε αυστηρά, οπότε ...φυλάξτε τα νώτα σας!


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved