Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/4

Σελήνη στον Σκορπιό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/4

από την Κατερίνα Σαλωνίκη


katerinanew1.jpg






Η μυστηριώδης γυναίκα σαν καλή νεράιδα του παραμυθιού και κρατώντας τα μαγικά φίλτρα στην τσάντα της, βρίσκεται έξω από την πόρτα του ζωδίου του Σκορπιού, σήμερα 7/4 στις 18:18 το απόγευμα.

Μετά από ένα άχαρο για πολλούς πρωινό και μεσημέρι, η αίσθηση της γλυκιάς αποκατάστασης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή με την κορύφωση του τριγώνου με τον Ποσειδώνα στις 21:53 το βράδυ, που επηρεάζοντας από το απόγευμα.

Κάθε κακότροπη συμπεριφορά που είχε προξενήσει η πίεση και οι ξαφνικές αναποδιές, αφήνεται στο απαλό μασάζ της ονειροπόλησης, των φαντασιώσεων και της διαίσθησης.

Παραδινόμαστε στη χαλάρωση που έχουμε πολλή ανάγκη, προτιμώντας την επιλεκτική αδράνεια, από την ανεπιθύμητη δράση. Το βράδυ προσφέρεται για ιδιαίτερες ερωτικές συνευρέσεις και ρομαντικές στιγμές.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 00:31 της 8/4 πλέον, το εξάγωνο με τον Άρη που επηρεάζει το προηγούμενο βράδυ, δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην άκρως ερωτική διάθεση, ενώ οι πρωτοβουλίες μας παίρνουν διαστάσεις ανοιξιάτικης γύρης, χωρίς την συνοδευόμενη αλλεργία.

Στις 9:27 το πρωί η μέρα ξεκινά με το εξάγωνο με τον Πλούτωνα, που μας κάνει να θέλουμε να ανακαλύψουμε πράγματα και καταστάσεις, να εμβαθύνουμε σε αυτά και να τα βιώσουμε ολοκληρωτικά. Το διάστημα ως το νωρίς το απόγευμα, προσφέρεται για να εξακριβώσουμε κάτι που μας απασχολεί σε οποιονδήποτε τομέα, ακόμα και αν χρειαστεί να επέμβουμε με αδιάκριτους τρόπους. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μας, αλλά χρειάζεται προσοχή διότι στις 18:07 το απόγευμα η αντίθεση με τον Δία μπορεί να προδώσει την υπερβολή μας. Η ως τώρα περιέργειά μας μπορεί να γίνει εμμονή, οδηγώντας μας σε ψυχαναγκαστικές ενέργειες. Το βράδυ κλείνει με αρκετό μυστήριο και έντονη επιθυμία.

Στις 9/4 στις 9:55 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ερμή μας κάνει να εκπέμπουμε ως το απόγευμα την αίσθηση του μύστη που αναζητά την ατραπό του, επικοινωνώντας συνεχώς του τρόπους που θα μας οδηγήσουν σε αυτήν. Οι συζητήσεις θα είναι πολλές γύρω από διάφορα θέματα, οι ανταλλαγές απόψεων ακόμα περισσότερες, ενώ κάποιες ειδήσεις μας αναστατώνουν άλλους ευχάριστα, άλλους όχι. Η κρίση μας θα βρίσκεται στις επάλξεις, ώστε να διαχωρίσουμε τα περιττά από τα απαραίτητα.

Στις 18:13 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για έναν συναρπαστικό γύρο στα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια της καθημερινότητας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved