Star Stylist 7 Απριλίου-Για σήμερα ξεχάστε τις αλλαγές

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Παπασταύρου Λίντα
Star Stylist 7 Απριλίου-Για σήμερα ξεχάστε τις αλλαγές

καθοδηγεί η Στέλλα Κουρή

stella

Μην νομίζετε ότι η ενέργεια της Πανσελήνου έχει σταματήσει… Ακόμα καλά κρατεί!

Στα μαλλιά σας το μόνο που απαγορεύεται σήμερα είναι οι αλλαγές. Πορευτείτε εκ του ασφαλούς, είτε τα βάψετε, είτε τα κόψετε ακόμα και στο χτένισμα. Ένα απλό ίσιωμα θα είναι ήταν το καλύτερο και φυσικά το αξεσουάρ δεν πρέπει να λείπει. Λοιπόν ό, τι λουλουδάκια ή άλλα κοκαλάκια έχετε, βάλτε τα στα μαλλιά σας.

Στα νύχια σας μην κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Ένα βάψιμο και πολύ είναι. Αφήστε το μανικιούρ και το πεντικιούρ για την άλλη εβδομάδα.

Στα μάτια σας φροντίστε να δώσετε βάθος. Ένας απλός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να τραβήξετε μια γραμμή με σκούρο καφέ μολύβι κάτω από το κόκαλο του ματιού και μετά να βάλετε μια ανοιχτή καφέ σκιά. Αν θέλετε να το κάνετε πιο βραδινό σαν μακιγιάζ, βάλτε eyeliner και φυσικά μην ξεχάσετε την μάσκαρα.

Η συμβουλή της ημέρας: Μια απίθανη μάσκα που μακραίνει τα μαλλιά γίνεται, όταν αναμιγνύουμε τον κροκό του αυγού με ελαιόλαδο και το περνάμε σε λουσμένα μαλλιά. Μετά τα λούζουμε και, αν δεν φύγει η μυρωδιά, ξεβγάζουμε με λίγο ξύδι. Μια μαγειρική στα μαλλιά σας με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες που αρχίζουν να τους πιάνουν τα νεύρα, οι Ζυγίνες που τρέχουν και δεν φτάνουν, οι Καρκίνες που την τρίχα την έχουν κάνει τριχιά, οι Αιγοκερίνες που αρχίζουν και παίρνουν τα πάνω τους, τρελαίνοντας κόσμο και οι Ιχθύες που σε άλλο πλευρό θα κοιμηθούν και σε άλλο θα ξυπνήσουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved