Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/4

από τη Χρίστινα Δημοπούλου

Παπασταύρου Λίντα
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/4

7_apr

Γενικό προφίλ

Στον απόηχο της Πανσελήνου η Σελήνη εξακολουθεί να διεγείρει θέματα σχέσεων και συνεργασιών ως και τις 17:17 που εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, το ενδιαφέρον μεταφέρεται σε οικονομικά θέματα αλλά και στην νύχτα που τα ...καμώματα της έχουν πάντα ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Κριός

Ένα πρωί που μπορεί να τεθούν αρκετά ζητήματα υπευθυνότητας και που θα σας αναγκάσει να φέρετε εις πέρας πράγματα που είχατε αναβάλει όλη την εβδομάδα. Από το απόγευμα, η Σελήνη στον 8ο έρχεται να επισφραγίσει το φλερτ που ασκείτε με την ανάλογη ανταμοιβή σας. Με όπλο το χαμόγελο και το χιούμορ, δημιουργήστε ατμόσφαιρα και σπάστε τον πάγο.

Ταύρος

Η παρουσία της Σελήνης στον 6ο ηλιακό οίκο σας αναγκάζει σε κάθε τι να έχετε μια απολογητική διάθεση. Στα ερωτικά σας, έχετε καταφέρει να βάλετε το νερό στο αυλάκι και ιδίως από το απόγευμα και μετά οι κινήσεις αυτές μετουσιώνονται, δίνοντάς σας ικανοποίηση. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σε θεωρητικό μα όχι πρακτικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Όλο το πρωί θα ήταν καλό να κινηθείτε για ψώνια και αγορές εκμεταλλευόμενοι την παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό. Η φινέτσα και το στυλ δεν θα λείψουν ενώ από το απόγευμα και μετά δεν αποκλείεται κάποια απρόσκλητη επίσκεψη να σας χαλάσει το πρόγραμμα, γεγονός που θα σας βγει σε καλό. Αποφύγετε στα τηλέφωνα να λέτε περισσότερα από όσα πρέπει.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο Ζυγό σας τάραξε και σας ανάγκασε εκ των πραγμάτων να γίνετε πιο πρακτικοί και πιο ορθολογιστές. Από το απόγευμα και μετά με την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό τα πράγματα αλλάζουν, δίνοντάς σας έτσι την ώθηση για διασκέδαση αλλά και σας γεμίζει με θετική ενέργεια. Κάποια στοιχεία ή συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τη χαμένη αυτοπεποίθηση σας.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε το πρωινό, κάνοντας πράγματα που απαιτούν συγκέντρωση ενώ παράλληλα προσπαθήστε να οργανώσετε όσο το δυνατόν καλύτερα τα ερωτικά σας ραντεβού. Από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη μέσα από το Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια τα λάθη σας πράγμα που δεν σας εξυπηρετεί. Κάποιες αποφάσεις καλό θα είναι να τις καθυστερήσετε.

Παρθένος

Ενισχύστε τις δυνατότητές σας, κάνοντας πράγματα που είναι της απολύτου αρεσκείας σας. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ Άρη – Ποσειδώνα και Αφροδίτης ουσιαστικά σας κάνει να νιώθετε πως περπατάτε πάνω σε διάδρομο γυμναστικής. Αισθηματικά, μην αφήνετε τους άλλους να εισέρχονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στα θέματα της σχέσης. Κάποιες προτάσεις ίσως κρύβουν δόλο.

Ζυγός

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μέχρι το απόγευμα τονίζει τη φινέτσα σας αλλά ίσως σας κάνει να δυσκολεύεστε να εκφραστείτε. Ερωτικά, χρειάζεται προσοχή γιατί από το απόγευμα και μετά με την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό ίσως παρασυρθείτε και κάνετε έξοδα πέρα από αυτά που αντέχετε. Μέσα από ένα φιλικό πρόσωπο ίσως λάβετε κάποιες απαντήσεις που ψάχνετε καιρό.

Σκορπιός

Με όπλο σας την ευθύτητα μπορείτε να προχωρήσετε και να κάνετε πράγματα που οι άλλοι αδυνατούν. Η είσοδος της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει πιο μαχητικούς ενώ τονίζει τόσο το μαγνητισμό όσο και την ερωτική διάθεση. Προσπαθήστε να είσαστε συγκεντρωμένοι και κυρίως ακούστε με προσοχή αυτά που σας λέει το έτερο σας ήμισυ.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα χρειάζεται προσοχή, αφού ο σχηματισμός ταυ τετραγώνου στα μεταβλητά ίσως κάπου σας αναγκάσει να χάσετε τη ψυχραιμία σας. Αισθηματικά, μέσα από τη σχέση σας βελτιώνεται η καθημερινότητά σας, αφού ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας έχει όρεξη να προσφέρει. Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις οι οποίες είναι περιττές ή ανούσιες για να μην εκτεθείτε.

Αιγόκερως

Σήμερα πρέπει να δείξετε στους άλλους πως πολλά πράγματα χρειάζονται υπομονή και επιμονή. Η είσοδος από το απόγευμα και μετά της Σελήνης στο Σκορπιό σας κάνει να νιώθετε πιο ανανεωμένοι ενώ παράλληλα σας δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας την οποία θέλετε να μεταδώσετε στους άλλους. Κάποια πράγματα βελτιώνονται σταδιακά. Αποφύγετε να δώσετε απαντήσεις σε πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε.

Υδροχόος

Το στοίχημα για εσάς σήμερα είναι πως και κατά πόσο θα μπορέσετε να αποστασιοποιηθείτε από ερωτικά ζητήματα και φλερτ. Έτσι, όσο και να θέλετε να επικεντρωθείτε σε άλλες καταστάσεις ο πειρασμός είναι μεγάλος. Αξιοποιήστε το χρόνο σας και μην ανταπαντάτε σε προκλήσεις που αναζητούν να σας αποσπάσουν λόγια.

Ιχθύες

Το πρωινό για εσάς έχει ένα διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού αναμένετε πως και πως την είσοδο της Σελήνης στο Σκορπιό. Αισθηματικά, νιώθετε περίεργα, καθώς έχουν αλλάξει κάποια πράγματα εφόσον το διακριτικό φλερτ που διατηρείτε τείνει να γίνει πύρινη λαίλαπα. Φιλικά πρόσωπα και συγγενείς σας βοηθούν να βγείτε από ένα αδιέξοδο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved